Τα TGI Fridays™ υποδέχονται την άνοιξη με τα 3 cocktails που διαλέξατε!

Οι Bartenders των TGI Fridays™ δημιούργησαν οκτώ μοναδικά cocktails, ένα για κάθε κατάστημα, με κοινή βάση το κουβανέζικο ρούμι Havana Club, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις ικανότητές τους. Στη συνέχεια, οι cocktail lovers, δοκίμασαν και ψήφισαν μέσω των social media τo δικό τους αγαπημένο cocktail και ανέδειξαν τα τρία BartendersBest Cocktails!

Το φρουτένιο Mandarin Explosion με βάση το μανταρίνι από τα TGI Fridays™ Φλοίσβου, το γλυκό Rose Rum από τα TGI Fridays™ Γλυφάδας που συνδυάζει την φράουλα και το τριαντάφυλλο και το εναλλακτικό Havanas Pearl με passion fruit από τα TGI Fridays™ Πυλαίας είναι οι μεγάλοι νικητές και μπορείτε να τα απολαύσετε μέχρι το τέλος Μαρτίου σε όλα τα TGI Fridays™!

Τα τρία αυτά cocktails με την τέλεια ισορροπία στη σύνθεσή τους και τα έντονα, χαρούμενα χρώματα έκαναν περήφανους τους δημιουργούς τους και εξαιρετικά χαρούμενους όσους τα δοκίμασαν.

Μπορείτε να εμπνευστείτε και να σπεύσετε να τα δοκιμάσετε σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ μέσα στο μήνα Μάρτιο.

  • Mandarin Explosion: Havana Club Añejo 3 Años, μανταρίνι, φρέσκο lime, καραμέλα και τζίντζερ.
  • Rose Rum: Havana Club Añejo 3 Años, Triple Sec, φράουλα, τριαντάφυλλο και πικραμύγδαλο.
  • Havana’s Pearl: Havana Club Añejo 7 Años, passion fruit, πικραμύγδαλο, φρέσκο λεμόνι και lime, σιρόπι αγαύης, φύλλα βασιλικού, μπίρα.

 Μην τα χάσετε! Cheers!

Βρείτε μας εδώ
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER