Είστε έτοιμοι να βιώσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στον πιο όμορφο προορισμό της Β. Ελλάδας; Κάθε χρόνο είναι το must-have για όλους τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, καθώς πολλοί τουρίστες ακούν για αυτό και θέλουν να το κάνουν πραγματικότητα. Λέξεις κλειδιά: Ήλιος, γαλαζοπράσινα νερά, σκάφος, διασκέδαση.

Η Barracuda Luxury Boat Rental, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρεία και τεχνογνωσία στον χώρο της ενοικίασης σκαφών ξεκίνησε με ειλικρινή διάθεση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ανθρώπους εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα και απολαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτήν.

Βασική τους επιδίωξη είναι να ανακαλύψετε τις παραδεισένιες παραλίες της Χαλκιδικής και να απολαύσετε στο έπακρο αυτή την εμπειρία. Η οργάνωση και η προετοιμασία ενός τέτοιου εγχειρήματος γίνεται εξ’ ολοκλήρου από τους ίδιους. Εσείς καλείστε να ζήσετε μοναδικές στιγμές και να δημιουργήσετε νέες, πρωτόγνωρες εμπειρίες που θα σας συναρπάσουν και θα προσδώσουν στις διακοπές σας το νόημα που τους αξίζει.

Τα σκάφη που σας ξεναγούν στη Χαλκιδική

Ο στόλος της εταιρείας απαρτίζετε από 12 σκάφη, υψηλών επιδόσεων και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Σας παρέχεται η δυνατότητα να προσεγγίσετε με ασφάλεια οποιαδήποτε τοποθεσία επιθυμείτε ώστε να φτάσετε σε κάθε προορισμό της αρεσκείας σας.

Αν δεν έχετε οδηγήσει ποτέ ξανά σκάφος, αυτό δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί. Το έμπειρο προσωπικό της Barracuda Luxury Boat Rental θα σας διδάξει τους βασικούς κανόνες πλοήγησης και το χειρισμό του σκάφους. Συγκεκριμένα τα σκάφη, που έχουν κινητήρα 30 ίππων δεν απαιτούν άδεια. Οι άνθρωποι του Barracuda είναι πάντα κοντά σας και φροντίζουν να γίνουν οι διακοπές σας αξέχαστες και προσφέρουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την πραγματοποίηση τους.

 

Εσείς, βάλτε απλά την παρέα, την καλή διάθεση και την προσωπική σας πινελιά για να ζήσετε τις διακοπές σε όποια εκδοχή τους εσείς την ονειρεύεστε. Κανονίστε τις διακοπές σας και μαζί με τους ειδικούς μπορείτε να σχεδιάσετε την κάθε λεπτομέρεια, να οργανώσετε τον τρόπο και τα μέσα και να κάνουν το καλοκαιρινό σας όνειρο πραγματικότητα.

 

Επιλέξτε τον προορισμό σας

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, όπως τη Νήσο Διάπορο, την Αμμουλιανή, τη χερσόνησο του Άθως, Δρένα ή αλλιώς Γαϊδουρονήσια. Το κάθε σημείο κρύβει τις ομορφιές του και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

Ειδικότερα, για την Αμμουλιανή και το Άγιο Όρος πραγματοποιείται κρουαζιέρα μόνο με skipper. Γύρω από τον Διάπορο μπορείτε να πάτε νοικιάζοντας το σκάφος σας ή αν δεν επιθυμείτε αυτό, τότε μπορεί να πραγματοποιηθεί κρουαζιέρα ύστε από επικοινωνία με το έμπειρο προσωπικό του Barracuda Luxury Boat Rental, ώστε να σας ξεναγήσει με skipper στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής.

Αναζητήστε απομονωμένες παραλίες, γευθείτε στιγμές χαράς αλλά και περιπέτειας μαζί με την παρέα σας!

Barracuda Luxury Boat Rental | Πολυμέσα

Facebook: Barracuda Boats
Website: www.barracudaboats.gr

Περιοχή
Βουρβουρού, Χαλκιδική
Τ. 6970936825 / 697093826