Στον Όρμο Παναγιάς, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, θα συναντήσετε ένα καλαίσθητο εστιατόριο, που αποτελεί δημοφιλή προορισμό όταν το καλοκαίρι καταφθάνει. Ο λόγος για το Barbouni Sea Food Restaurant, εκεί όπου θα χαθείτε σε γεύσεις μοναδικές και σε μια θέα μαγική.

Θέα στο απέραντο γαλάζιο

Το εστιατόριο βρίσκεται κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα και μας επιτρέπει να απολαύσουμε το φαγητό μας σε μία ατμόσφαιρα ανάλαφρη και γαλήνια. Τα δίχτυα του ψαρά, τα κοχύλια και οι αστερίες που κοσμούν τον χώρο, το γαλάζιο και το άσπρο μάς ταξιδεύουν νοητά σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί.

Εξερευνήστε τα αξεπέραστα γευστικά του μονοπάτια

Εδώ, το ψάρι που απολαύσαμε είναι φρεσκότατο, όπως και όλα του το ψάρια. Δυσκολευτήκαμε να αφήσουμε κάποια πιάτα από την παραγγελία μας και για τον λόγο αυτόν παραγγείλαμε σχεδόν όλα τα φρέσκα και λαχταριστά ψάρια που βρήκαμε στη βιτρίνα, ένα εξαιρετικό πιάτο με γεμιστό καλαμάρι, αλλά και άφθονο τσίπουρο. Προτιμήσαμε το χύμα που μας προτάθηκε και δε το μετανιώσαμε στιγμή.

Στο πλούσιο μενού τους θα ανακαλύψετε με την ησυχία σας και άλλα νόστιμα καλούδια, καθώς και εκλεκτά αποστάγματα να τα συνοδεύσετε. Το άψογο και φιλικό προσωπικό του θα είναι πάντα δίπλα σας να σας ενημερώνει για όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας.

Εννοείται πως αφήσαμε χώρο για γλυκό, ώστε να κλείσουμε την επίσκεψή μας με τον καλύτερο τρόπο. Στο Barbouni θα βρίσκετε κάθε φορά και διαφορετικό γλυκό, ανάλογα με την ημέρα που θα το επισκεφτείτε. Αυτό που βρήκαμε εμείς μας έκανε να παραμιλάμε και να θέλουμε και άλλο. Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω:

Αυτή η μαγική θέα του Όρμου Παναγιάς, σε συνδυασμό με τις αξεπέραστες γεύσεις, γεμάτες αρώματα από τη θάλασσα, θα σας κάνουν να μιλάτε για αυτή σας την εμπειρία για καιρό. Η όαση που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, κυρίως κατά το ηλιοβασίλεμα, θα φτάσουν την ψυχική σας ηρεμία και χαλάρωση σε άλλο στάδιο.

Στο δεύτερο πόδι, με λίγα λόγια, βρίσκεται ένα εστιατόριο που θα αποτελεί πάντα τον προορισμό εκείνο στον οποίο θα επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Αξίζει, λοιπόν, να επισκεφτείτε το Barbouni. Εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς πιστούς φίλους οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται. Και όχι άδικα.

Περιοχή
Σιθωνία Χαλκιδικής

Διεύθυνση
Όρμος Παναγιάς