Το BARaki Coffee & More στην Τούμπα, έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα hot σημείο της πόλης. Εδώ ικανοποιούνται όλες οι διαθέσεις και προτιμήσεις, γεγονός που το έχει κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία συνάντησης της περιοχής.

Ροφήματα, φαγητό και all day διασκέδαση

Στο BARaki, η έννοια του all day cafe-bar επαναπροσδιορίζεται, μαθαίνοντας μας ότι η διασκέδαση ξεκινάει από το πρωί, με θετική ενέργεια που τη νιώθεις στο πρόθυμο προσωπικό, στο άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ, στα γεμάτα φαντασία πιάτα του πρωινού. Η πρότασή μας είναι να συνοδευσετε τα ποιοτικά του ρόφηματα με λαχταριστά pancakes.

Η κουζίνα του BARaki παραμένει δραστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Από ελαφριά γεύματα, snacks και γλυκά έως πλήρη γεύματα για μεγαλύτερες απαιτήσεις, βρίσκονται στον ευρύ του κατάλογο και συνοδεύονται ιδανικά με κρασί, ποτό και cocktail, όλα επιμελημένα με την ίδια προσοχή. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία του. Επίσης, κάθε Τρίτη συμμετέχει στο πρόγραμμα του food festival, προσφέροντας μενού τριών πιάτων με 10€/άτομο.

Bar με υψηλά standards

Η προσεγμένη κάβα και ο άρτιος επαγγελματισμός του προσωπικού έρχεται και συμπληρώνει την θετική αύρα του χώρου, συμβάλλοντας σε μία διασκεδαστική εμπειρία που σίγουρα αξίζει να ζήσετε. Τα βράδια στο BARaki ξεκινά το party, με γνωστές επιτυχίες σε ανεβασμένη ένταση να φτιάχνουν τη διάθεση. Χορός, ποτά, socialising και η νύχτα σας ανήκει!

Σ’ έναν μοναδικό χώρο 400 τ.μ., με εκπληκτικό design και vibes όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αφεθείτε στην πολυτέλεια της εξυπηρέτησης και απολαύστε τη στιγμή.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Διογένους 42