Πρόκειται για έναν συνδυασμό εστιατορίου και σύγχρονης κάβας. Ενός χώρου που αγαπάει το κρασί, τα αποστάγματα, τα καλά κρεατικά και σερβίρει ένα πλούσιο μενού σε πολύ καλές τιμές.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το Μπακάλ by Elia Lemoni, ένα γαστρονομικό project που εξελίσσεται με επιτυχία και μας παρουσιάζει και νέες προτάσεις.

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι έχει τη δική του ταυτότητα και συνεχίζει να προσθέτει νέα στοιχεία στο μενού του και στην ανανεωμένη του κάβα.

Κρασί, αποστάγματα και εκλεκτά deli προϊόντα

Στο, ομολογουμένως, εντυπωσιακό σημείο με τα κρασιά και τα αποστάγματα συναντούμε πάνω από 400 ετικέτες κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, περισσότερες από 50 ετικέτες ούζου και τσίπουρου και  καθώς και 60 ελληνικές μικροζυθοποιίες. Όλα αυτά μπορείς να τα αγοράσεις γαι το σπίτι ή για δώρο αλλά έρχονται και στο τραπέζι μαζί με τα πιάτα της επιλογής σας. Επίσης, μας προτείνει επιλεγμένα προϊόντα delicatessen, τα οποία συνοδεύουν άριστα το κρασί και τα κρεατικά μαζί ιδιαίτερες προτάσεις μπαχαρικών και αλατιού.

Premium Grill και πλούσιο μενού

Το μενού περιλαμβάνει περίπου 100 πιάτα με εξειδίκευση στο premium grill και στα ζυμαρικά. Τι εννοούμε όταν λέμε premium grill; Έχει δοθεί βαρύτητα στην ποιότητα του κρέατος με μεγάλη ποικιλία στο μοσχάρι. Μάλιστα, εδώ βρίσκουμε αποκλειστικά για τη Θεσσαλονίκη τα μοσχαρίσια κρέατα μακράς ξηρής ωρίμανσης του Greek Butcher, μιας επιχείρησης που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη μέθοδο και διαθέτει μερικά από τα καλύτερα κρέατα στην Ελλάδα.

Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε αυτού του είδους τις επιλογές με το ανάλογο κρασί και να ζήσετε μία μοναδική γευστική εμπειρία. Άλλωστε υπάρχουν και πολλές ιδέες για ορεκτικά και σαλάτες, όπως και σε επιδόρπια, που έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Αλλά και για όσοι θέλουν να «τσιμπήσουν» κάτι ή να μοιραστούν μικρά πιάτα με μεζέδες και ποικιλίες κρεατικών μπορούν να επιλέξουν από το ευέλικτο μενού του Μπακάλ by Elia Lemoni και να ζήσουν μια παρεΐστικη εμπειρία καλού φαγητού.

Εδώ όλα είναι χειροποίητα. Το ψωμί, τα πιτάκια, η μπουγάτσα, όλα ψήνονται στον πετρόφουρνο. Το ίδιο ισχύει και για τα επιδόρπια. Νόστιμα και πλούσια σε ποσότητα για να κλείσετε το γεύμα με τον καλύτερο τρόπο.

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις. Ένας καλαίσθητος χώρος, που παραπέμπει σε αντίστοιχα καταστήματα στη Νέα Υόρκη ή στην Ιταλία, με πολύ καλές τιμές και έμφαση στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Βαλαωρίτου & Καποδιστρίου 9

Τηλέφωνο
2310515881

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ