Ο Βαγγέλης Κορακάκης, αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών, επιστρέφει στην ιστορική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ» από την Παρασκευή 8 Απρίλη και για όλα τα Παρασκευοσάββατα του Απριλίου.

Μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του, το Βασίλη Κορακάκη στο μπουζούκι και στο τραγούδι, την εξαίρετη τραγουδίστρια Ανατολή Μαργιόλα, τον Αλέξανδρο Καμπουράκη στο ακορντεόν, τον Γιώργο Φουντούκο στις κιθάρες, μας προσκαλούν σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του Βαγγέλη Κορακάκη όπως το πρώτο Φθινόπωρο , Λαύριο, μάνα που ζω, Το ποτηράκι της καρδιάς, Η αλήθεια, στη σκέψη της τρελής και άλλα πολλά, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων δημιουργών μας.

Ο Βαγγέλης Κορακάκης μας φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τα τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της Ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό για τα Παρασκευοσάββατα του Απρίλη, στη μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».


info

8-9/4, 15-16/4, 22-23/4
ΒΕΝΤΕΤΑ
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο Kρατήσεων:2310 234973
Εισιτήριο θεάματος: 10 €
Ώρα έναρξης:22:30