Φανταστείτε έναν ευχάριστο χώρο που σας υποδέχεται με χαμόγελο, όπου απολαμβάνετε καφέ, ροφήματα ή το ποτό σας ενώ παράλληλα μπορείτε να παίξετε με διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Μια άλλη μορφή ψυχαγωγίας για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό.

Δε χρειάζεται να το φανταστείτε άλλο. Υπάρχει το Back 2 Games στη Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) που σας περιμένει από το πρωί για να ζήσετε τέτοιου είδους εμπειρίες, σ’ έναν ευχάριστο χώρο που τον επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η ιδιοκτήτρια του, Λίνα Τζαγκατζή, η οποία μαζί με το ενημερωμένο προσωπικό μπορούν θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας ενημερώσουν για τα επιτραπέζια παιχνίδια προκειμένου να επιλέξετε αυτό που θα ταιριάζει στη διάθεση και στο πνεύμα της παρέας σας. Με επιπλέον χρέωση 1€ κατά άτομο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα παιχνίδια θέλετε και για όση ώρα επιθυμείτε.

Υπάρχει ποικιλία από παιχνίδια στρατηγικής, μνήμης, οικογενειακά. Άλλωστε πρόκειται για έναν χώρο φιλικό στις οικογένειες, με πλήρη πρόσβαση για ΑμΕΑ, με το κάπνισμα να μην επιτρέπεται στο εσωτερικό ενώ είναι και pet friendly για όσους θέλουν έχουν μαζί και το κατοικίδιό τους.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που εδώ νιώθεις άνετα σαν να βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου. Πρόκειται για μία μη τυπική καφετέρια με παιχνίδια. Το Back 2 Games είναι κάτι διαφορετικό.

Εκτός από τα ροφήματα, την μπύρα, το κρασί και το ποτό σας μπορείτε να επιλέξετε και διάφορα σνακς, τοστ, πίτσα, hot-dog, club sandwich, βάφλες ή ποικιλίες σε κρύο πιάτο.

 

Από το πρόγραμμα του Back 2 Games δε λείπουν τα ειδικά events και happenings από διάφορες ομάδες gamers αλλά και σεμινάρια, όπως αυτό του Stratego, που θα ξεκινήσει αρχές Μαΐου από το επίπεδο 1 (συμμέτοχες για ηλικίες 8-16 και 17-99).

Πιστεύουμε ότι όσοι θέλετε να συνδυάσετε μια βόλτα με πραγματική ψυχαγωγία και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, πρέπει να περάσετε από το Back 2 Games. Θα γίνει το νέο στέκι σας.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γ. Παπανδρέου 27 (πρώην Ανθέων)
Τ: 2310860992

Ανοιχτά: 08:30 – 23:00
Δευτέρα: κλειστά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ