Το Versus Beach Bar επιστρέφει ανανεωμένο την Παρασκευή 7 Απριλίου γεμάτο όρεξη και διάθεση να δημιουργήσει μαζί μας τις πιο δροσερές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Οι στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, γεμάτες γευστικά cocktails, φίλους και άψογη περιποίηση είναι εδώ για να τις ζήσετε άλλη μια χρονιά!

Λίγα λόγια για το Versus Beach Bar

Στην Ασπροβάλτα, στην άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το Versus Beach  Bar.  Κι όσοι αποφασίσετε να κάνετε αυτή τη σύντομη διαδρομή για τη χαλάρωσή σας, πολύ σύντομα θα ανταμειφθείτε, και με το παραπάνω, με την εμπειρία που θα ζήσετε.
Γιατί θα γνωρίσετε ένα beach bar με προσεγμένη αισθητική, εξυπηρετικότατο προσωπικό και μία πανέμορφη παραλία που σας επιτρέπει να απολαύσετε ανάλαφροι το απόγευμα, το ρεπό ή την άδειά σας, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι σας.

Ξαπλώστε στις αναπαυτικές ομπρέλες και απολαύστε το καφεδάκι σας. Ή, ακόμα καλύτερα, κλείστε τα μάτια, χαλαρώστε κι αφήστε την αιώρα να κάνει τα υπόλοιπα.

Το μωσαϊκό έρχονται να συμπληρώσουν με τρόπο ιδανικό τα μοναδικά cocktail που θα βρείτε στο Versus. Μετά τις βουτιές σας, παραγγέλνετε αυτό της προτίμησής και χαλαρώνετε ανέμελοι.

Περιοχή:
Ασπροβάλτα

Διεύθυνση:
Δαβάκη 1