“Κάθε μέρα και μία συναυλία” είναι το μότο της φετινής 83ης ΔΕΘ (8-16/9), με τους διοργανωτές να έχουν ήδη φροντίσει για ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Κάθε μέρα συναυλία

Σε καθημερινή βάση τραγουδιστές του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου θα δίνουν το “παρών” μετά τις 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, δίνοντας τον μουσικό τόνο της Έκθεσης. Το φετινό μουσικό “μενού”, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, πλαισιώνεται με μερικά από τα πλέον γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ ισχυρό δέλεαρ θα αποτελέσει για τους μουσικόφιλους, το music event με το “The Blues Brothers Approved Show”, απευθείας από τις ΗΠΑ.

Ηχηρά ονόματα και φέτος

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των music events της 83ης ΔΕΘ “ανοίγει” την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, με το συγκρότημα “Μέλιsses” και τον Βασίλη Καρρά. Τη “σκυτάλη” παίρνουν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου οι Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα και Μίλτος Πασχαλίδης, οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό αφιέρωμα για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα. Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στη σκηνή των music events ανεβαίνουν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος. Μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση παίρνει τη “σκυτάλη” μαζί με τους “Onirama”. Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου είναι η σειρά της Ελένης Φουρέιρα, ενώ το μουσικό πρόγραμμα της 83ης ΔΕΘ θα κλείσει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με το “The Blues Brothers Approved Show”, που θα φέρει αμερικάνικο “αέρα” στα music events της Έκθεσης, όπου τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες με το εισιτήριο εισόδου της 83ης ΔΕΘ. Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ