Το πολυαναμενόμενο νέο album του Leonard Cohen “Thanks For The Dance” μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records και την Sony Music. Με την συμμετοχή πολλών μουσικών, το “Thanks For The Dance” είναι μία αναπάντεχη κυκλοφορία ολοκαίνουριων τραγουδιών από τον master.

Σε συνεργασία με τον παραγωγό Adam Cohen, φίλοι και συνεργάτες μαζεύτηκαν για να υποστηρίξουν και να ολοκληρώσουν την δουλειά που ο Leonard ξεκίνησε, φτιάχνοντας ένα album που αντικατοπτρίζει του ήχους του μουσικού καταλόγου του και ταυτοχρόνως παραμένει φρέσκο και με έντονη επιρροή στο κοινό.

Ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο “The Story of Thanks For The Dance” δημιουργήθηκε μαζί με την ομάδα της “La Blogotheque” και κυκλοφορεί σήμερα. Συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις με τους παραγωγούς Adam Cohen και Michael Chaves και καλλιτέχνες που συνέφεραν στον δίσκο, όπως η Leslie Feist, o Daniel Lanois, o Richard Reed Perry (Arcade Fire), o Zac Rae (Death Cab For Cutie), o Damien Rice και ο Patrick Watson. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μιλούν για το ταξίδι αυτής της διαδικασίας και εξερευνούν την συνεισφορά τους και την σημασία πίσω από αυτό το  album.

Για να γιορτάσει τον νέο δίσκο, το “NOWNESS” κυκλοφόρησε τη σειρά “Thanks for the Dance: Artistic Responses to Leonard Cohen”. Κάθε βίντεο προσφέρει μία ξεχωριστή οπτική αναπαράσταση της μουσικής, μία ερμηνεία της ζωής και των στίχων του Cohen που είναι βαθιά προσωπική για κάθε filmmaker που συμμετείχε.

Ο Leonard Cohen είναι ένα από τα μακροβιότερα καλλιτεχνικά είδωλα στη σύγχρονη ιστορία. Η μουσική του, η συγγραφή του και η τέχνη του συνεχίζουν να εμπνέουν και να επηρεάζουν το κοινό παγκοσμίως.

Thanks For The Dance

  1. Happens to the Heart
  2. Moving On
  3. The Night of Santiago
  4. Thanks for the Dance
  5. It’s Torn
  6. The Goal
  7. Puppets
  8. The Hills
  9. Listen to the Hummingbird

Δείτε το «The Story of Thanks For The Dance»

Βρείτε το «Thanks For The Dance»