Ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του Δήμου,  από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά γεγονότα της πόλης, ανοίγει την αυλαία του, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, φιλοξενώντας σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές. Το Παρά θιν’ αλός 2021 φιλοδοξεί  να συνεπάρει το πολυπληθές  κοινό, βάζοντας  και πάλι την ποιοτική του σφραγίδα στις φθινοπωρινές εκδηλώσεις της πόλης.

Η αφίσα του Παρά θιν’ αλός 2021:

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμαρχου Καλαμαριάς, Ιωάννη Δαρδαμανέλη:

«Συνδημότισσες και συνδημότες
Σε μια δύσκολη εποχή υγειονομικής κρίσης, υπάρχουν «σταθερές» στη ζωή και στην κοινωνία, που μας κρατούν δυνατούς και μας βοηθούν να βγούμε νικητές. Ένας θεσμός 31 ετών το «Παρα θιν αλός», ένα ορόσημο πολιτισμού για τον Δήμο μας και όχι μόνο, συνεχίζει και φέτος κόντρα στον καιρό και έρχεται να χαρίσει μια νότα χαράς και ψυχαγωγίας μέσα από όμορφες μελωδίες που θα στολίσουν την πόλη μας.
Σεβόμενοι τόσο τους δημότες μας όσο και τους επισκέπτες, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ανάπλασης και εξωραϊσμού της πλαζ Αρετσούς, του στρατοπέδου Κόδρα και γενικότερα όλων των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και του παραλιακού μετώπου, ώστε η επίσκεψη στην Καλαμαριά να χαίρει ευχαρίστησης και ικανοποίησης.
Τηρώντας αυστηρά, για την προστασία όλων, τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται, καλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, να απολαύσουν δωρεάν μουσικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό του αύλειου χώρου του Κυβερνείου, αλλά και στην πλαζ Αρετσούς, με θέα τη θάλασσα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Καλαμαριάς μας.»
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Κατά τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ0.,
Η χρήση μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο, την παραμονή, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.
Πληροφoρίες για τα δελτία εισόδου:
2313 314 577,-570,-555 κατά τις ώρες λειτουργίας (9:00-14:00)
του Τμήματος Πολιτισμού (Κομνηνών 60, Καλαμαριά)
info
Παρά θιν’ αλός 2021
22 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου 2021
Χώροι διεξαγωγής: Πλαζ Αρετσούς & Κυβερνείο
Ώρα έναρξης: 21.15