Το Όλυμπος Νάουσα διοργανώνει το πρώτο του event και σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 20:00 σε ένα γαστρονομικό ταξίδι με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα και τη Βαρκελώνη και τελικό προορισμό το Puerto Rico.

Ο chef Δημήτρης Τασιούλας δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από τους σταθμούς του ταξιδιού, ενώ ο Αχιλλέας Πλακίδας ταιριάζει κοκτέιλ με βάση το ρούμια της Bacardi. Το σκηνικό επιμελείται ο εικαστικός Νίκος Ράκκας.

Τη βραδιά συμπληρώνει η μοναδική Fallom Jimenez με live ήχους της Λατινικής Αμερικής.

 

info
ON Residence // Λεωφόρος Νίκης 5, 546 24, Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
Όλυμπος Νάουσα
Κόστος συμμετοχής: 65€ ανά άτομο
Κρατήσεις: 2314404040

Γεύσεις