Γιατί όλοι πηγαίνουν στο Avalon hotel and pool μόλις καλοκαιριάσει; Αναφερόμαστε σε μία από τις πιο δημοφιλείς πισίνες της πόλης. Τι είναι αυτό που την κάνει όμως και ξεχωρίζει; Τους πιο καυτούς μήνες του καλοκαιριού έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισινά του ξενοδοχείου, πίνοντας το καφεδάκι σας, σε έναν χώρο γεμάτο πράσινο. Με ελάχιστη κατανάλωση στα 4,50€ και δωρεάν είσοδο, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό εντός της πόλης. Για την ασφάλειά σας, μάλιστα, η πισίνα λειτουργεί υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου ναυαγοσώστη.

Τόσο κοντά κι όμως σας ταξιδεύει

Βρίσκεται μόλις 15Km από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, η επαφή με τη φύση των περιχώρων και το όμορφο σκηνικό που έχει διαμορφώσει, μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Μια πραγματική όαση δροσιάς μακριά από τον θόρυβο της πόλης είναι στη διάθεσή μας καθημερινά από τις 11:00 μέχρι το απόγευμα στις 19:00.

By the pool, η ζωή είναι ωραία

Η μεγάλων διαστάσεων πισίνα και οι αναπαυτικές ξαπλώστρες συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να περάσετε στιγμές διακοπών, ενώ στην ουσία κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά σας.

Στο Avalon Poolside Bar & Café μπορείτε να παραγγείλετε τον καφέ σας ή κάποιο εξωτικό cocktail, ακόμη και να απολαύσετε ελαφριά σνακ. Αν περάσει η ώρα και ανοίξει η όρεξή σας, βέβαια, υπάρχει και το Arthuros poolside restaurant, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα, με ποικιλία επιλογών από τον πλούσιο κατάλογό του.

Ο χώρος της πισίνας είναι, επίσης, διαθέσιμος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, μεγάλα επιχειρηματικά ή cocktail πάρτι.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Περιοχή Αεροδρομίου Θεσ/νίκης

Ώρες λειτουργίας
11.00 – 19.00