Το Assembly Hotel έχει δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από τους θορύβους της πόλης και τα άγχη της καθημερινότητας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια γρήγορη και δροσερή απόδραση από τη Θεσσαλονίκη. Και οι λόγοι είναι πολλοί.

Τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο λόφο λίγο έξω από την πόλη

Σας περιμένει σε έναν καταπράσινο λόφο σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πισίνα του από το πρωί και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση της ή τη χρήση της ξαπλώστρας, αρκεί μόνο να κάνετε κατανάλωση από το υπαίθριο bar ή από το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Το φιλικό και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό τους είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμο να καλύψει όλες σας τις επιθυμίες. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή κάποιο δροσερό ρόφημα παρέα με νόστιμα snacks, αλλά μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κρασί, μπύρα ή ουζάκι χωρίς να απομακρυνθείτε καθόλου από την πισίνα. Αυτό είναι ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματα της επιλογής του Assembly Hotel.

Κατάλληλο και για οικογένειες

Για τις οικογένειες, το Assembly Hotel είναι μία ιδανική επιλογή, καθώς εκτός από την απόλαυση στην πισίνα, που είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, διαθέτει έναν ευρύχωρο κήπο για να παίξετε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας με το υπαίθριο σκάκι γίγας. Επίσης, μπορείτε να διοργανώσετε και παιδικό party, με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στη διάθεσή σας.

Διοργανώστε κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις

Εκτός των παιδικών parties, ο χώρος είναι εξαιρετικός και για άλλες κοινωνικές (δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων, reunions κ.α.) και εταιρικές εκδηλώσεις και με όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες για να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις όποιες απαιτήσεις. Ένα cocktail, για παράδειγμα, με συνεργάτες δίπλα στην πισίνα και με τον αντίστοιχο μπουφέ, είναι μια καλή ιδέα για μία εταιρική εκδήλωση που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις.

Το Assembly Hotel έχει διαμορφώσει ένα περιβάλλον καλοκαιρινό, που προσφέρεται για να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του έτους.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
17ο χλμ ΕΟ Θεσσαλονίκης-Εδέσσης

Ωράριο πισίνας
Καθημερινά: 10:00 – 20:00

T: 2310710000 , 2310722130