Μια αναπάντεχη κινηματογραφική παραγωγή θα γυριστεί στην Ελλάδα.

Το «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού») θα αφορά στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και τον Μίκι Ρουρκ στο καστ, θα γυριστεί σύντομα στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Τα γυρίσματα που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα, ενώ τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου πλαισιώνουν οι Xρήστος Λουλής, Γιάννης Στάνκογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Μάνος Γαβράς, Aλέξανδρος Μυλωνάς, Νικήτας Τσακίρογλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς. Θα συμμετάσχει και ο Μίκι Ρουκ, αλλά και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόβ.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος από τις ταινίες του Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood είχε οριστεί αρχικά για τον Νοέμβριο 2020 στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου, αλλά η πανδημία χάλασε τα όποια σχέδια.

H έξοδος στις αίθουσες προσωρινά δεν έχει οριστικοποιηθεί για τους προφανείς λόγους της απαγόρευσης λειτουργίας των κινηματογραφικών αιθουσών λόγω της πανδημίας.

Πίσω από τις κάμερες:

 

Πηγή: moveitmag.gr