Για την χαλάρωσή σας, σας προτείνουμε επισκεφθείτε το μοναδικό Aqua Club Spa του Hotel Nikopolis, που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας και φυσικής κατάστασης σε ένα σύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον.

Διαθέτει αίθουσα γυμναστικής, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εγκαταστάσεις Spa που περιλαμβάνουν σάουνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ, κρύο λουτρό (shock), ευρύχωρα ατομικά ερμάρια και εξωτερική πισίνα έκτασης 1.700 τμ.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για θεραπείες προσώπου, σώματος, μασάζ, manicure, pedicure, αποτριχώσεις και άλλες εξεζητημένες υπηρεσίες που θα βρείτε στον κατάλογό του.

Aqua Club Spa memberships

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα συνδομών του πιο ολοκληρωμένο spa της πόλης και να απολαμβάνετε απεριόριστα τις υπηρεσίες του όλο το χρονικό διάστημα της συνδομής σας αλλά και απεριόριστη χρήση της μεγαλύτερης εξωτερικής πισίνας των Βαλκανίων όλο το καλοκαίρι!

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310401046

Εξωτερική Πισίνα

Ωράριο λειτουργίας 10:00 – 20:00

Συνδυάστε διασκέδαση, πολυτέλεια και χαλάρωση στην μεγαλύτερη πισίνα της πόλης, έκτασης 1750τ.μ. στα ανατολικά σε μικρή απόσταση από το κέντρο για πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης.

Δευτέρα έως Παρασκευή: Χρήση μόνο της εξωτερικής πισίνας 15 € το άτομο και 20€ το ζευγάρι, παιδιά 0-6 ετών Δωρεάν, παιδιά 7-12 ετών 5€.

Σάββατο και Κυριακή : Χρήση της εξωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου- spa: 30€ το άτομο- 50€ το ζευγάρι, παιδιά 0-6 ετών Δωρεάν, παιδιά 7-12 ετών 10€.