Η KnowCrunch άλλαξε την καριέρα μου μέσα σε 136 ώρες!

Όταν ακούς μεγάλες εκφράσεις όπως «θα σου αλλάξει την καριέρα», «θα σου αλλάξει την ζωή» και άλλα τέτοια «κλισέ» δεν πιστεύεις ότι όντως μπορεί να τα κάνουν πράξεις. Στην περίπτωση της KnowCrunch, όμως, τα λόγια γίνονται πράξεις και οι πλέον 800 απόφοιτοί της είναι η ατράνταχτη απόδειξη.

Η Εύα Μανωλαράκη είναι μία από τις εκατοντάδες απόφοιτους της KnowCrunch που παρακολούθησαν το Professional Diploma in Digital & Social Media. Όταν πέρασε την πόρτα του αμφιθεάτρου είχε σαν στόχο να μάθει επιπλέον πράγματα για τον digital χώρο αλλά και τα social media και να μπορέσει να τα εφαρμόσει στο ειδησεογραφικό site με το οποίο συνεργαζόταν. Η ίδια τα τελευταία 12 χρόνια εργαζόταν σαν δημοσιογράφος αλλά μετά τους 3 μήνες αυτού του course, βρέθηκε μπροστά στον μεγάλο προβληματισμό «αλλάζω καριέρα ή όχι;».

«Ένιωθα ότι η δημοσιογραφία έχει ένα τεράστιο κομμάτι στην καρδιά μου αλλά το digital marketing και τα social media είναι το μέλλον! Όταν ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα και παρουσιάσαμε μπροστά στους instructors αλλά και στελέχη σημαντικών agencies τις τελικές εργασίες μας  – μία ολοκληρωμένη στρατηγική δηλαδή- άρχισαν να έρχονται προτάσεις για συνεργασία με agencies και brands τα οποία ήταν στο επίπεδο του dream job! Εκεί ξεκίνησαν οι προβληματισμοί μου για το τι πρέπει να κάνω, αλλά ήμουν πλέον σίγουρη ότι η επιλογή της KnowCrunch ήταν η καλύτερη!», εξηγεί η ίδια.

Οι τελειόφοιτοι του Professional Diploma in Digital & Social Media της KnowCrunch καλούνται μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων να ετοιμάσουν μία πλήρη στρατηγική επικοινωνίας μέσα από digital & social media κανάλια για ένα brand και να την παρουσιάσουν μπροστά σε στελέχη των σημαντικότερων agencies της χώρας και φυσικά τους instructors. Μέσα από αυτή την εμπειρία οι σπουδαστές κάνουν ακόμα μία πρακτική εργασία, φρεσκάρουν τις γνώσεις που αποκόμισαν από το course και δείχνουν στην αγορά το τι αξίζουν!

«Όταν μας δόθηκε το brief για την τελική εργασία δεν φανταζόμουν ότι μετά την ολοκλήρωση της θα είχα μπροστά μου προτάσεις για δουλειά οι οποίες δεν θεωρούνται αμελητέες. Ήρθαν μερικά απ’ τα σοβαρότερα agencies της αγοράς, χωρίς να τους προσεγγίσω εγώ, και μου ζητούσαν να περάσω από interview. Εκεί κατάλαβα πως η KnowCrunch ό,τι λέει το εννοεί», εξηγεί η Εύα και συμπληρώνει: «Τελικά, μετά από πολλή σκέψη πήρα την μεγάλη απόφαση, άλλαξα δουλειά και σήμερα εργάζομαι ως marketing & communication manager! Θα μπορούσα να πω με βεβαιότητα ότι η KnowCrunch άλλαξε τη νοοτροπία μου, την καριέρα μου και έμμεσα ολόκληρη τη ζωή μου».

«Αν θέλεις να αλλάξεις και εσύ την καριέρα σου, ή απλά να την απογειώσεις, μην το σκέφτεσαι! Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας της KnowCrunch και έλα να χαράξουμε μαζί ένα πιο digital μέλλον!» υπογραμμίζει κλείνοντας την κουβέντα η Εύα και κλείνει το μάτι!

 

More
KnowCrunch.com

Professional Diploma in Digital & Social Media