Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την αποποίηση της ψυχολογικής κληρονομιάς και πώς να αναγνωρίσουμε και να εγκαταλείψουμε μοτίβα δυσλειτουργικών συμπεριφορών και σχέσεων.

Μήπως αναπαράγουμε τις ίδιες σχέσεις που είχαμε με τους γονείς μας ή αυτές που υπήρχαν στην οικογένειά μας;
Μήπως επαναλαμβάνουμε τους ίδιους ρόλους και στις ενήλικες σχέσεις μας;
Σε αυτό το workshop θα συζητήσουμε για το πώς δημιουργούνται τα μοτίβα συμπεριφορών και σχέσεων από γενιά σε γενιά.
Πότε αυτά γίνονται δυσλειτουργικά και γιατί;
Πώς μπορούμε να αποποιηθούμε τέτοιων κληρονομιών;

Παρουσίαση: Πέτρος Κεχαγιάς, MSc Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ.
Τζούλια Λαγιώτη-MSc Ψυχολόγος-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 26 Μαΐου 
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Αποποίηση ψυχολογικής κληρονομιάς: πώς να αναγνωρίσουμε και να εγκαταλείψουμε μοτίβα δυσλειτουργικών συμπεριφορών και σχέσεων: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.