Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω” ένα πιάτο που μαγείρεψε παρουσιάζοντας μας το βιβλίο της για τα νηστίσιμα στο biscotto coffee+. Έτσι στο “Κριθαράκι με παντζάρια” (από το βιβλίο της “Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας”) πρόσθεσα γαρίδες σωτέ με κρασί, ραπανάκια και μία sauce ταχινιού με έντονο άρωμα από μοσχολέμονο (lime).
Από τον Κώστα Γιάντσιο (FOODKG.gr)
Follow FOODKG.gr: facebook instagram 

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και την εκτέλεση

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ