Την Κυριακή 28 Μαΐου ο executive chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης και ο guest chef Θοδωρής Παπανικολάου του εστιατορίου «Σελήνη» της Σαντορίνης & του Michellin awarded Ora d’ Aria σας προσκαλούν σε μία πανδαισία αυθεντικών ιταλικών γεύσεων, φτιαγμένα με ολόφρεσκα ποιοτικά υλικά.

Απολαύστε ένα ιταλικό brunch με φρέσκα ζυμαρικά, φοκάτσια, πίτσα, ριζότο, ιταλικές μπρουσκέτες, αυθεντικό ιταλικό τιραμισού με την υπογραφή & τις τεχνικές του Απόστολου Αλτάνη και του φοβερού παιδιού της ελληνικής γαστρονομίας Θοδωρή Παπανικολάου

Η εμπειρία «απογειώνεται» με live dj set, δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της πισίνας του Hyatt Regency Thessaloniki!

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί)

Κυριακή 28 Μαΐου,  13:00 – 17:00. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου

Το πιο νόστιμο brunch της πόλης!

info
Κυριακή 28 Μαίου 2023 στις 13:00
Hyatt Regency Thessaloniki, Ambrosia Restaurant
Πληροφορίες: 2310 401411

#SPRING IN THE CITY_ Street Food