Τέρμα τα αστεία…για τρεις ημέρες η Θεσσαλονίκη θα γελάει ασταμάτητα και υπάρχει σοβαρός λόγος που θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ποιος είναι αυτός; Το Salonica Comedy Festival, το μεγάλο φεστιβάλ stand-upcomedy και αυτοσχεδιασμού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Αθήναιον.

Save the date και σκάστε από τα γέλια…

Από 19 έως 21/10 στις 2 σκηνές του θεάτρου Αθήναιον θα παρελάσουν 15 κορυφαίοι Έλληνες κωμικοί σε 15 διαφορετικές παραστάσεις για μια τριήμερη γιορτή stand-up δημιουργίας και αυτοσχεδιασμού.

To σφύριγμα έναρξης την Παρασκευή 19/10 δίνεται με την ανορθόδοξη κωμική αυτοσχεδιαστική παράσταση «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» στην οποία οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο και πρόβες. Στο αυτοσχεδιαστικό παραλήρημα συμμετέχουν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και το κοινό. Η Χρύσα Κατσαρίνη και ο Θωμάς Ζάμπρας συναντιούνται λίγο αργότερα επί σκηνής σε έναν κωμικό «αγώνα» με πολύ γέλιο. Ακολουθεί το πρώτο ComedyClub του φεστιβάλ με τους Διονύση Ατζαράκη, Γιώργο Χατζηπαύλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Χρήστο Καλαϊτζίδη.Συνεχίζουμε με την επιτυχημένη εκπομπή του netwix.gr«BigTalk», που παρουσιάζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό, με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Αγγελόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη να γίνονται… κωμικά πειραματόζωα για χάρη του Salonica Comedy Festival.  H πρώτη ημέρα κλείνει με το καινούριο υλικό του Παναγιώτη Κούδα που θα παρουσιάσει τα νέα του κείμενα στο φεστιβάλ.

Το Σάββατο 20/10 το πρόγραμμα ξεκινάει από το απόγευμα, όπου Γιώργος Χατζηπαύλου παρουσιάζει το ξεχωριστό «Comedy Club για παιδιά», μια παράσταση για να διασκεδάσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους. Μόλις λίγο βραδιάσει το Κωμικό ΜΠΟΥΜ έρχεται για μία δεύτερη παράσταση (για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν την Παρασκευή) και λίγο μετά ο Διονύσης Ατζαράκης ανεβαίνει στη σκηνή να μας δείξει πόσο «Παλικάρι» είναι. Το δεύτερο ComedyClub του φεστιβάλ έπεται, και απαρτίζεται από τους  Λάμπρο Φισφή, Θωμά Ζάμπρα, Κώστα Μαλιάτση Sala και Παναγιώτη Κούδα. Οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης υπόσχονται αμέσως μετά να ρίξουν το κοινό τους… «Στα Πλάγια» από τα γέλια με το ανίερο ξεκαρδιστικό τους σόου που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Η μέρα κλείνει με την exclusive μεταμεσονύχτια αυτοσχεδιαστική παράσταση «TrueStory», όπου 10 κωμικοί θα μας διηγηθούν ζωντανά τις ιστορίες τους.

H Κυριακή 21/10 κάθε άλλο πάρα…κοντή κωμική γιορτή θα είναι, αφού ξεκινάει με μία «DaddysSpecial» παράσταση από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και ένα WorkinProgress από τον Λάμπρο Φισφή.  Δεν θα μπορούσε να λείπει και το τελευταίο ComedyClub του φεστιβάλ με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη, Χρύσα Κατσαρίνη και Πέτρο (Chi) Τσιτσεκλή. Επίλογος του φεστιβάλ η νέα σόλο παράσταση του Κώστα Μαλιάτση σε πρεμιέρα στο SalonicaComedyFestival λίγο πριν μπει στα πρώτα «άντα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Salonica Comedy Festival

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου

20:00

Κωμικό ΜΠΟΥΜ

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος

Αίθουσα 1

20:15

Εδώ, στον αγώνα

Θωμάς Ζάμπρας, Χρύσα Κατσαρίνη

Αίθουσα 2

21:45

FridayComedyClub

Διονύσης Ατζαράκης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Καλαϊτζίδης

Αίθουσα 2

22:00

BigTalk

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης

Αίθουσα 1

23:45

Work in Progress

ΠαναγιώτηςΚούδας

Αίθουσα 2

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου

18:00

Comedy Club για παιδιά

Γιώργος Χατζηπαύλου

Αίθουσα 2

20:00

Κωμικό ΜΠΟΥΜ

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος

Αίθουσα 1

20:15

Παλικάρι

Διονύσης Ατζαράκης

Αίθουσα 2

 

21:45

SaturdayComedyClub

Λάμπρος Φισφής, Θωμάς Ζάμπρας, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Παναγιώτης Κούδας

Αίθουσα 2

22:00

Στα Πλάγια

Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης

Αίθουσα 1

23:45

TrueStory

Λάμπρος Φισφής, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμάς Ζάμπρας, Γιώργος Χατζηπαύλου, Κώστας Μαλιάτσης Salas, Διονύσης Ατζαράκης, Παναγιώτης Κούδας

Αίθουσα 1

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου

 

20:00

DaddysSpecial

Γιώργος Χατζηπαύλου

Αίθουσα 1

20:15

Work in Progress

ΛάμπροςΦισφής

Αίθουσα 2

21:45

Sunday Comedy Club

ΆγγελοςΣπηλιόπουλος, ΜιχάληςΜαθιουδάκης, ΧρύσαΚατσαρίνη, Πέτρος (Chi) Τσιτσεκλής

Αίθουσα 2

22:00

Ένα για τα «άντα» – WorkinProgress

Κώστας Μαλιάτσης Salas

Αίθουσα 1

Για να έχετε συνεχή ενημέρωση και αγορά εισιτηρίων για το Salonica Comedy Club, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook αλλά και την επίσημη ιστοσελίδα του.

 

από έως
Παραστάσεις