Εν αναμονή της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης ξεκινούν μια σειρά κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:00 πορεία πραγματοποιούν συνδικαλιστές των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στο μνημείο του Λευκού πύργου και εν συνεχεία θα κατευθυνθούν με πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης στην οδό Αγ. Δημητρίου.

Απόγευμα Σαββάτου

Απροσπέλαστο θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης λόγο των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, για 18:00 του Σαββάτου συγκέντρωση και πορεία προς τον χώρο της Δ.Ε.Θ. έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ. Η συγκέντρωση του θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Την ίδια ώρα (18:00) συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο άγαλμα Βενιζέλου, στην πλατεία Αρχ. Αγοράς και εν συνεχεία θα κινηθούν προς τον χώρο της Δ.Ε.Θ.

Πορεία «Μακεδονομάχων» και αντιεξουσιαστών

Παράλληλα, για την ίδια ώρα (18:00) συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Ν. Παραλία Θεσσαλονίκης μέλη οργανώσεων που αντιτίθενται στην συμφωνία των Πρεσπών. Τέλος, την ίδια ώρα έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην Καμάρα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και άτομα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς τα οποία εν συνεχεία θα πραγματοποιήσουν πορεία.