Μετάβαση (η). Ουσιαστικό. Θηλυκό. 1. Το να βρίσκεται μια κατάσταση σε διαδικασία εξέλιξης, το πέρασμα. 2. Το να διανύει κανείς μια απόσταση για να φτάσει από ένα μέρος σε άλλο. Ή απλά το πώς να προετοιμάσεις το έδαφος από τα καλοκαιρινά beach party στη φθινοπωρινή ηρεμία της πόλης! Ευτυχώς που το Aperol Sprtiz είχε μια υπέροχη ιδέα! 

Γράφει ο Ευθύμης Κάλφας

Μετά τα πολύ επιτυχημένα Aperol Spritz Afternoon Festivals με headliner τον υπέροχο Μύρωνα Στρατή στο κέντρο της Αθήνας, τη Γλυφάδα και τα Χανιά, ήρθε και η σειρά της Θεσσαλονίκης κλείνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ένα από τα πιο δυναμικά φεστιβάλ των τελευταίων καιρών. Από τις 22/9 μέχρι τις 5/10, καθημερινά 7μμ με 10μμ, τα απογεύματα της Θεσσαλονίκης βάφονται πορτοκαλί και με ένα Aperol Spritz στο χέρι αποχαιρετούμε το καλοκαίρι από τα πιο in bars της πόλης. Από το Matute στο Tribeca, και από το Apallou, το Vogatsikou, το Chilai και το Blue Cup στο Menta, το Local, το Bulevard, το Kitchen Bar, το Hostel 9, το Dandelion, το Gorilas και το Navona!

Δεκατέσσερες ημέρες, γεμάτες με DJ sets, live music shows και unexpected acts οι οποίες θα μας μείνουν αξέχαστες. Σημειώστε οπωσδήποτε το opening του festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22/9 στο Matute με live των Souled out και το closing party το οποίο θα γίνει στις 5/10 με μία μεγάλη συναυλία του Μύρωνα Στρατή στο Navona.

Στα Aperol Spritz Afternoon Festivals το cocktail δε σερβίρεται σκέτο. Πώς θα γινόταν εξάλλου κάτι τέτοιο στην πόλη που ξέρει να εκτιμά το καλό φαγητό; Στα αγαπημένα σου στέκια θα συνοδεύονται τα πιο νόστιμα snacks & food appetizers, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το Aperol Spritz που ήδη θα δοκιμάζεις…για το τέλειο aperitivo experience!

Το πρόγραμμα!

 • 22/9 —> SOULED OUT – The Cover Lovers Live
  Opening Party & Aperitivo Experience
  @Matute (Αγ. Μηνά 1)
 • 23/9 —> BILL NAKIS
  Dj Power-Mix
  @Tribeca (Καρόλου Ντιλ 2)
 • 24/9 —> ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ
  Dj Power-Mix & Aperitivo Experience
  @Apallou (Μητροπόλεως 51 & Καρόλου Ντιλ)
 • 25/9 —> LEON DEDE
  Dj Power-Mix & Aperitivo Experience
  @Vogatsikou 3 (Βογατσικού 3)
 • 26/9 —> WICKED
  Dj Power-Mix
  @Chilai Wine Restaurant Bar (Αγ. Μηνά 4)
 • 27/9 —> MARIOS M
  Dj Power-Mix
  @The Blue Cup (Σαλαμίνος 8, Λαδάδικα)
 • 28/9 —> ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
  Dj Power-Mix & Aperitivo Experience
  @Menta (Κομνηνών 20)
 • 29/9 —> WICKED
  Dj Power-Mix
  @Local Thessaloniki (Π.Πατρών Γερμανού 17)
 • 30/9 —> BILL NAKIS
  Dj Power-Mix
  Boulevard (Λ.Νίκης 23)
 • 1/10 —> ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ
  Dj Power-Mix & Aperitivo Experience
  Kitchen Bar (Α Προβλήτα, Λιμένας Θεσσαλονίκης)
 • 2/10 —> PROF D
  Dj Power-Mix
  @Hostel 9 (Λ. Νίκης 9)
 • 3/10 —> ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
  Dj Power-Mix
  @Dandelion (Χρυσ. Σμύρνης 17)
 • 4/10 —> CHRIS EX
  Dj Power-Mix
  @Γορίλας (Βέροιας 3)
 • 5/10 —> MYRONAS STRATIS
  Pop – Rock Master Live
  Closing Party & Aperitivo Experience
  @Navona Days & Nights (Λ.Μεγ.Αλεξάνδρου 2)

Και επειδή Aperol Spritz Afternoon Festival χωρίς φίλους δεν είναι το ίδιο, το ζούμε Happy Together! Άσε τον headliner του event, τον Μύρωνα Στρατή δηλαδή, να προσκαλέσει ο ίδιος την παρέα σου. Πώς; Για πρώτη φορά, ένας καλλιτέχνες καλεί προσωπικά τους φίλους σου για το πιο ιδιαίτερο festival! Αλήθεια λέμε! Να, μπες σήμερα κι’ όλας στο www.aperolspritzafternoonfestival.gr και φτιάξε την προσωπική σου video πρόσκληση για τους αγαπημένους σου φίλους!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του festival και όλα τα δρώμενα στο website www.aperolspritzafternoonfestival.gr και μείνε συντονισμένος στη σελίδα του Aperol Sprtiz στο facebook https://www.facebook.com/aperolspritz.grc/

Απολαμβάνουμε πάντα υπεύθυνα  🙂