Το πρώτο lockdown έκανε πολύ κόσμο να μην έχει πρόσβαση αλλά και να μην επιθυμεί την πολυκοσμία των γυμναστηρίων με αποτέλεσμα να βλέπουμε γύρω μας μικρές ομάδες αθλουμένων να συνεχίζουν την προπόνηση τους σε πάρκα, σπίτια ή ταράτσες.

Και αν γινόταν ο κάθε γυμναστής  ή το κάθε γκρουπ να μπορεί να χρησιμοποιεί ιδιωτικά μια κατάλληλη για άθληση αίθουσα;

Αν γινόταν ο καθένας από εμάς μπορούσε να εντοπίζει και να κλείνει γήπεδο για άσκηση με ένα κλικ, αποφεύγοντας ανθρώπινη επαφή και αναμονές στην εύρεση, κράτηση και πληρωμή;

Η Δήμητρα Συμεωνίδου, παρατηρώντας αυτές τις ανάγκες και αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα, δημιούργησε μία πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο που οργανώναμε μέχρι τώρα την αθλητική μας δραστηριότητα, ξεκινώντας από την πόλη μας.

Αυτό είναι η AnyGym.gr, μια «γέφυρα», όπως το χαρακτηρίζει η δημιουργός του, ανάμεσα σε αθλούμενους, αθλητές, προπονητές και χώρους άθλησης.

Μια Airbnb των αθλητικών χώρων!

Εύκολη χρήση και Android App

Η πλατφόρμα AnyGym.gr διαθέτει πολύ εύχρηστο περιβάλλον, το οποίο βελτιώνεται καθημερινά.

Στα πρότυπα των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στον τουρισμό τόσο για το απλό booking όσο και για την οργάνωση των ταξιδιών, η AnyGym «λύνει» τα χέρια μας και δίνει στους επαγγελματίες νέα εργαλεία και επιλογές για να επικοινωνήσουν και να οργανώσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Η AnyGym.gr διαθέτει ήδη εφαρμογή για Android και πολύ σύντομα και για IOS. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή γρήγορα και με ασφάλεια μπορείς:

  • Να επιλέξεις από διάφορες κατηγορίες τύπων και χώρων άθλησης (γυμναστήρια κάθε εξειδίκευσης, κλειστοί και ανοιχτοί χώροι άθλησης, γήπεδα 5×5, τένις, πισίνες, σχολές χορού κα.)
  • Να κάνεις την κράτησή σου για εσένα ηένα γκρουπ φίλων ή αθλουμένων
  • Να πληρώσεις ηλεκτρονικά χωρίς προσωπική επαφή και χωρίς να χάνεις χρόνο για εγγραφές, αποδείξεις, συνεννοήσεις

Ουσιαστικά, έχεις άμεση πρόσβαση σε επιλογές και πληροφορίες μέσα από την οθόνη σου, ώστε να οργανώσεις και να ολοκληρώσεις εύκολα την άθλησή σου είτε αυτή ανήκει σ’ ένα σταθερό πρόγραμμα είτε είναι περιστασιακή. Μπορείς να περιηγηθείς ηλεκτρονικά στους χώρους, να δεις τις φωτογραφίες, τις διαθέσιμες ώρες, να κάνεις κράτηση και να πληρώσεις ανέπαφα.

Ποιους αφορά η AnyGym.gr;

Πρακτικά όλους μας. Από τη στιγμή που θα θελήσουμε να αθληθούμε μπορούμε να αξιοποιήσουμε τηνAnyGym.gr. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι αθλητής ή GymFreak. Μπορεί να χρειάζεσαι ένα χώρο για απλές μορφές εκγύμνασης ή για κάποιο σπορ παρέα με φίλους. Ίσως χρειάζεσαι αίθουσα για ένα σεμινάριο,  για μια πρόβα του χορευτικού σου ή της θεατρικής σου ομάδας. Εδώ θα βρεις χώρο εύκολα και θα εξασφαλίσεις τις συνθήκες που θέλεις με τον πιο γρήγορο και σαφή τρόπο.

Πολλές φορές η χρονοτριβή με συνεννοήσεις και εγγραφές αποτρέπει πολλούς από το να ξεκινήσουν ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα άθλησης. Αυτό πλέον έχει λυθεί και δεν είναι εικόνα από το μέλλον αλλά συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Δημιουργείς δωρεάν το προφίλ σου και ξεκινάς να απολαμβάνεις τα οφέλη της άθλησης.

Αν είσαι επαγγελματίας ή έχεις έναν δικό σου χώρο, έχεις πλέον και την AnyGym.gr

Είσαι προπονητής ήpersonaltrainer και αναζητάς χώρους για τους αθλούμενους ή τα γκρουπ σου; Μπορείς να δημιουργήσεις δωρεάν το προφίλ σου και να έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που διαθέτουν χώρους για να τους αξιοποιήσεις. Μπορείς ακόμη και να φτιάξεις το δικό σου τμήμα σε αίθουσα ή γήπεδο της επιλογής σου.

Επίσης, εάν έχεις ο ίδιος κάποιον χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, αίθουσα, πισίνα η γήπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, τότε μπορεί να φιλοξενηθεί δωρεάν στηνAnyGym και να συνδεθείς με κάθε ενδιαφερόμενο.

Έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το link του χώρου σου, να το κουμπώσεις στην ιστοσελίδα σου και να αποκτήσεις ένα δικό σου αυτόματο σύστημα κρατήσεων χωρίς τα έξοδα τεχνικών και συντήρησης!

Ακόμη και αν έχεις έναν ιδιωτικό χώρο κατάλληλο για άθληση χωρίς άδεια επαγγελματικής χρήσης, μπορείς να τον «ανεβάσεις» στηνAnyGym και θα αναλάβουν εκείνοι τη διαδικασία τιμολόγησης και νομικής κάλυψης.

Η AnyGym.gr είναι ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει στην οργάνωση και την επικοινωνία για την αθλητική σου δραστηριότητα.

Εξερεύνησέ την και απόλαυσε με ασφάλεια τα οφέλη της άθλησης.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αναμένονται πολλές εκπλήξεις!

Follow AnyGym.gr

Facebook: AnyGym.gr

Instagram: AnyGym.gr

YouTube: AnyGym Greece

Website: AnyGym.gr

Η Δήμητρα Συμεωνίδου, η δημιουργός της πλατφόρμας AnyGym.gr