Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκοκμείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Στη λίστα με όσους είχαν να εκφράσουν την αντίθεση τους, προς αυτήν την εξέλιξη, προστέθηκε και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής (και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook) έγραψε αυτό που θα διαβάσετε ακολούθως.

Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. ΓΝομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα. 😡😡😡

Posted by Vasilis Tsiartas on Dienstag, 3. Oktober 2017

 

Το post του μοιράστηκε 68 φορές από τους «φίλους» του στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ 700+ τάχθηκαν υπέρ του, με like.

Πριν λίγα λεπτά, ακολούθησε νέο σχόλιο επί του θέματος. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους…

Posted by Vasilis Tsiartas on Mittwoch, 4. Oktober 2017

 

πηγή: news24.gr