Το 1999 άνοιξε ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα. Κι από τότε, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αποκτήσει μια απαραίτητα καθημερινή στάση για ψωμί, σφολιάτες και γλυκά Εδώ, για σχεδόν 20 χρόνια οι αδερφοί Μάρκου περιποιούνται τους πελάτες τους, και με το παραπάνω.

Στάση για ψωμί, σφολιάτα και καφέ

Ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα αποτελεί μια σίγουρη καθημερινή στάση. Γιατί η φροντίδα που επιδέχονται τα προϊόντα του καταστήματος φαίνεται στην όψη, αλλά και στη γεύση, με πρώτο πρώτο το ψωμί. Η ποικιλία είναι μεγάλη στις επιλογές και δε θα σας αφήσει απογοητευμένους. Χωριάτικο, ολικής αλέσεως, πολύσπορο και άλλα πολλά.

Όσον αφορά το πρωινό σας γεύμα η σνακ, το κατάστημα θα σας καλύψει επαρκώς. Για ακόμη μια φορά η ποικιλία είναι μεγάλη. Σφολιατοειδή και σάντουιτς, κρουασάν και μάφιν, κριτσίνια, κουλούρια και μπισκότα. Εδώ μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας ακριβώς με οτιδήποτε θέλετε, και να τον απολαύσετε στο καθιστικό του καταστήματος.

Ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα θα σας γλυκάνει

Το συγκεκριμένο κατάστημα στα Κωνσταντινοπολίτικα λειτουργεί και ως ζαχαροπλαστείο. Οι αδερφοί Μάρκου δημιουργούν καθημερινά στο εργαστήριο του φούρνου εξαιρετικές γεύσεις και γλυκούς πειρασμούς, που κάποιες φορές μας είναι αδύνατο να πούμε όχι.

Γλυκές αλχημείες και γεύσεις που κάνουν μια απλή βόλτα από τον φούρνο γευστικό ταξίδι στον κόσμο του γλυκού.

Και τώρα που καλοκαιριάζει, μπορείτε να απολαύσετε ένα δροσιστικό παγωτό, στη γεύση της προτίμησής σας, στο καθιστικό που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του φούρνου στα Κωνσταντινοπολίτικα.

Πάντα δίπλα στον πελάτη

Ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα παρέχει κι άλλες υπηρεσίες στον πελάτη. Μία εξ’ αυτών είναι η διανομή κατ’ οίκον. Λιχουδιές παραγωγής με το τεμάχιο ή με το κιλό, κουλουράκια με το κιλό, άρτος, γλυκά, ακόμα και γάλατα έρχονται στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα.

Φρέσκο ψωμί, μοναδικές γεύσεις και παραδεισένιες μυρωδιές κατακλύζουν καθημερινά τα Κωνσταντινοπολίτικα. Κι όσον αφορά τις ανάγκες μας για ψωμί – γλυκό, είμαστε καλυμμένοι και με το παραπάνω.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Γεωρ. Σεφέρη 4, Πυλαία

Ανοιχτά:
09:00 – 21:00