Το ενδιαφέρον τους για τις ανάγκες σας, η ειλικρίνεια, η άριστη εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον, η υγιεινή του χώρου σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τους τιμές είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που έχουν πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας τους. Στο Andrianna Beauty Salon-Nails θα ζήσετε μοναδικές στιγμές αναζωογονητικής χαλάρωσης και ευεξίας και θα έχετε αποτελέσματα που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένες.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με εξαιρετικά αποτελέσματα

Η ομάδα του Andrianna Beauty Salon-Nails χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη δυναμική, διάθεση για δημιουργία, πολυετή εμπειρία και αγάπη για αυτό που κάνει. Στον χώρο τους θα απολαύσετε τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες:

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Μακιγιάζ
  • Σχηματισμός φρυδιών και tattoo
  • Lash lifting
  • Αποτριχώσεις

Και για να περιποιείστε τον εαυτό σας με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και από το σπίτι, στον χώρο τους διαθέτουν προς πώληση ποιοτικά προϊόντα για τα άκρα, το σώμα και το πρόσωπο. Αν δεν γνωρίζετε ποιο είναι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ρωτήστε τη γνώμη του καταρτισμένου προσωπικού, για να βρείτε μαζί την καλύτερη λύση.

Η φροντίδα του εαυτού σας δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Ζήστε την εμπειρία αυτή στο Andrianna Beauty Salon-Nails!

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας απέναντι στον Covid19

Η λειτουργία του Andrianna Beauty Salon-Nails προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Κομνηνών 101, Ωραιόκαστρο

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00