Ανακαλύψτε αυτόν τον χειμώνα το αγαπημένο σας ρόφημα Starbucks, μέσα από κλασικές επιλογές ροφημάτων με βάση τον espresso

Στα καταστήματα Starbucks θα βρείτε ανεξάντλητες επιλογές ροφημάτων με βάση τον espresso. Οι εκπαιδευμένοι barista μας μπορούν να σας δώσουν διάφορες συμβουλές για το πώς να ανακαλύψετε το τέλειο ρόφημα που ταιριάζει στα δικά σας γευστικά χαρακτηριστικά και ανάγκες.

Βήμα 1ο :

Επιλέξτε ποικιλία espresso για το ρόφημά σας:

Signature Espresso Roast – για μια έντονη εμπειρία καφέ (η καρδιά των Starbucks® espresso ροφημάτων)
Guetemala Casi Cielo* (2η επιλογή espresso για τον Χειμώνα 2017 – για μια απαλή γεύση με νότες κακάο και μαύρης σοκολάτας).

Βήμα 2ο :

Επιλέξτε την ποσότητα και υφή του γάλακτος που θέλετε στο ρόφημά σας:

  • Μία ελαφριά στρώση αφρόγαλα πάνω σε δύο δόσεις espresso για

έναν Espresso Macchiato

  • Βελούδινο γάλα στον ατμό πάνω σε δύο δόσεις ristretto espresso,

για ένα Ristretto Bianco

  • Πλούσιο στρώση από κρεμώδες αφρόγαλα με δύο δόσεις espresso

για έναν κλασσικό Cappuccino

  • Μια λεπτή στρώση από βελούδινο αφρόγαλα πάνω σε δύο δόσεις

espresso συνδυασμένες με γάλα στον ατμό για έναν Caffè Latte.

 

 

*Guatemala Casi Cielo
Ο Guatemala Casi Cielo , αποτελεί μοναδικό μονοποικιλιακό καφέ από την Λατινική Αμερική, με πλούσια γεύση, απαλό σώμα και διακριτικούς αρωματικούς τόνους λεμονιού και κακάο. Οι λέξεις “casi cielo” σημαίνουν σχεδόν παράδεισος. Αν και δε θα χρειαζόταν να φτάσετε τόσο μακριά για να απολαύσετε αυτό το υπέροχο χαρμάνι, κάποτε ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο στα πιο εξεζητημένα restaurants. Ο Guatemala Casi Cielo ταιριάζει ιδανικά με γκουρμέ ορεκτικά και επιδόρπια – πιο συγκεκριμένα με αλμυρά ορεκτικά και ποικιλίες τυριών και γλυκά πλούσια σε σοκολάτα ή μούρα.