Η Άνοιξη έχει συνδεθεί και με την αλλαγή των γευστικών προτάσεων σε πολλά εστιατόρια και μεζεδοπωλεία της πόλης. Τα νέα πιάτα διεκδικούν το δικό τους χώρο στο τραπέζι. Τα θαλασσινά και τα κρεατικά σε διάφορες συνθέσεις υλικών έχουν την τιμητική τους, ενώ ο καλύτερος συνδυασμός παραμένει το τσίπουρο και το ούζο.

Αυτή την περίοδο η πρόταση «πάμε για ένα τσιπουράκι ή ένα ουζάκι;» αποκτά άλλο νόημα και φέρνει την παρέα γύρω από το τραπέζι για να απολαύσει πεντανόστιμα πιάτα.

Εμείς έχουμε δημιουργήσει μία νέα ενότητα, όπου θα εξερευνήσουμε γεύσεις και σημεία στη Θεσσαλονίκη που θα απολαύσετε νηστίσιμα πιάτα παρέα με τα εξαιρετικά αποστάγματα της Ποτοποϊιας Ψυχής.

Ακολουθήστε μας ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ