Κάθε χρόνο, στις 14 Φλεβάρη εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να αποδείξουν και να επιδείξουν την ευτυχία τους προς το άτομο που έχουν δίπλα τους και γύρω τους. Όλα γεμίζουν με κόκκινο χρώμα και καρδιές, κινούνται πιο αργά, μιας και ο έρωτας ακυρώνει τον χρόνο και τις αισθήσεις των ερωτευμένων.

Το MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών / Experimental Center for the Arts καλεί όσα άτομα δεν τα κατάφεραν ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στο tinder, ούτε στα καφέ και στους δρόμους της πόλης, να το επισκεφθούν (Αποθήκη Β1, λιμάνι) σε ένα αναπάντεχο και διαφορετικό Speed dating, ανοιχτό σε κάθε πιθανότητα για γνωριμία, επικοινωνία, συνδιαλλαγή και κυρίως πειραματισμό.

Το speed dating είναι μια επίσημη διαδικασία σύζευξης, σκοπός της οποίας είναι να ενθαρρυνθούν τα επιλέξιμα singles να συναντήσουν μεγάλο αριθμό νέων πιθανών εταίρων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το MOMus – Πειραματικό Κέντρο Τεχνών / Experimental Center for the Arts σας καλεί λοιπόν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι όπου όλοι και όλες μαζί θα επιχειρήσουμε να γνωρίσουμε και να ζήσουμε τον έρωτα όπως ακριβώς κάνουν οι «άλλοι και οι άλλες».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλα τα φύλα και τις σεξουαλικότητες, καθώς και προς κάθε σχεσιακή κατάσταση, ενώ αποτελεί προφεστιβαλική δράση του Thessaloniki Queer Arts Festival.

Συντονισμός: Tomas Diafas

Είσοδος ελεύθερη

Δράσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ