«Ημέρες καινοτομίας» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
16-19 Σεπτεμβρίου | Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
www.innovationdays.gr

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ξεκινάει για πρώτη χρονιά ένα νέο θεσμό, τις «Ημέρες Καινοτομίας», με στόχο να λειτουργήσει ως πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και ως πόλος αναφοράς για θέματα καινοτομίας. 

Για τέσσερις ημέρες νέοι και νέες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συμβουλευτικές εργασίες των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου με εταιρείες, meet ups για νέα επιχειρηματικότητα, ολοήμερες παρουσιάσεις με επιτυχημένα start-ups, εργαλεία για financial innovation, παρουσιάσεις των σημαντικότερων διαγωνισμών καινοτομίας, αλλά και παρουσιάσεις των πραγματικών success stories της ελληνικής οικονομίας από ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο κινηματογράφος Ολύμπιον, η βιβλιοθήκη του Μουσείου Κινηματογράφου, το Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (τμήμα Κ. Μακεδονίας) θα φιλοξενήσουν μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων με θέμα την Καινοτομία.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο και μόνο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, αποσκοπεί να γίνει ο φορέας που θα παρέχει τη γνώση και τις επαφές ανάμεσα στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους επιχειρούν με επιτυχία, σε αυτούς που συλλαμβάνουν την ιδέα και σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν να υλοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ