Ένα ακόμη biscotto creative workshop θα πραγματοποιηθεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου με θέμα το «Με Αγαπώ.Σε αγαπώ; ο ρόλος των ορίων και των προσδοκιών στις σχέσεις μας »

Ο καθένας μας είναι ανάγκη να μάθει να αναγνωρίζει τα όρια του. Αυτά που σε μεταμορφώνουν σε αυτό που είσαι και σε αυτό που θέλεις να γίνεις. Τα όρια εκείνα που σε κάνουν να φεύγεις από καταστάσεις που δε σε εξυπηρετούν άλλο πια αλλά και εκείνα που διαμορφώνουν τις σχέσεις που θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου. Γιατί τα όρια και οι προσδοκίες σου είναι τα σύνορα σου απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Αυτά που θα σε προστατεύσουν ή αυτά που θα σε κάνουν να χαθείς στον κόσμο και στα θέλω των άλλων, αν δεν έχεις μάθει να τα διαχειρίζεσαι.

Ένα σεμινάριο για όσους θέλουν να μάθουν πώς να βάζουν τα όρια τους, με ποιο τρόπο να υπογραμμίζουν τα ΟΧΙ τους αλλά και πώς να διαχειριστούν τις προσδοκίες που έχουν από τους άλλους και από τον εαυτό τους. Μια συνάντηση με τον εαυτό μας και όσα ΔΕΝ θέλουμε να είμαστε. Ένα μάθημα που δίνει φωνή σε όσα είμαστε για τους άλλους και πάνω από όλα σε όσα θέλουμε να γίνουμε για εμάς τους ίδιους

Παρουσίαση: Χαρά Βλαχοδήμου – Κλινική Ψυχολόγος και Υπνοθεραπεύτρια

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ο Ρόλος των Ορίων στις σχέσεις μας : Φόρμα Κράτησης

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός ατόμων*