Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει σε υπέροχα ζεστά ροφήματα και αφού ο καιρός πλέον έχει κρυώσει για τα καλά, τι καλύτερο από απολαυστική, ζεστή και γευστική σοκολάτα. Προτιμήστε την είτε στο χέρι σε συνδυασμό με τα εορταστικά ψώνια είτε στο ποτήρι, απολαμβάνοντας στολισμένες βιτρίνες και χαλαρές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Εμείς, ξεχωρίσαμε τις 4 αγαπημένες σοκολάτες στην πόλη και παρακάτω σας τις παρουσιάζουμε αφού πρώτα τις έχουμε δοκιμάσει. Όλες.

Σερβιριστείτε ελεύθερα:

One Sweet Day

one-sweet

Η dark Maya chocolate με φρούτα εξωτικά και μπαχάρια στο One Sweet Day θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εντυπωσιακή και η διαδικασία παρασκευής αφού μπροστά στα μάτια σου, ο barista παίρνει ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας με φτυαράκι μέσα από μεγάλα βάζα για να στην ετοιμάσει.

Ολύμπου 57, Κένρο

Mon Frere

mon-frere

Orea και «χιονισμένη» σοκολάτα στο Mon Frere από ολόκληρα κομμάτια Oreo μπισκότο. Ένα oreo ρεσιτάλ σε ένα ρόφημα απόλαυσης με μοναδική υφή και γεύση Χριστουγεννιάτικη!

Καρόλου Ντήλ 6 , Κέντρο

biscotto coffee+

biscotto

Η ζεστή σοκολάτα τσουρέκι του biscotto coffee+ είναι μια ιδιαίτερα μοναδική σοκολάτα με φυσικά αρώματα και μπαχαρικά έχει άρωμα και γεύση πραγματικού τσουρεκιού που θυμίζει κάτι από μαμά! 

Mediterranean Cosmos, Ανατολικά

Starbucks

starbucks

Το υπέροχο κρεμώδες ρόφημα των Starbucks, το White Hot Chocolate με την βουτυρένια sauce λευκής σοκολάτας είναι εξαιρετικά πλούσιο σε γεύση και υφή. Ένα κλασικό ρόφημα ζεστής λευκής σοκολάτας με γάλα στον ατμό και ένα γλυκό φινίρισμα από σαντιγί.

Πλατεία Αριστοτέλους με Λεωφόρου Νίκης 11, Κέντρο