Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η αθλητική εταιρία που επικρατεί σε όλα τα μεγάλα blockbusters του Hollywood; Από all-time classic ταινίες των 90s έως και σημερινές σειρές του Netflix, η Under Armour φοριέται παντού!

Η κορυφαία πλέον, αμερικάνικη αθλητική εταιρία από την Βαλτιμόρη ιδρύθηκε το 1996 από τον 23χρονο τότε Kevin Plank. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ένα T-Shirt που θα κρατά το σώμα δροσερό και στεγνό σε αντίθεση με τα μέχρι τότε T-Shirt των ομάδων που βάραιναν τους παίκτες.  Αυτό το μπλουζάκι ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία αθλητικού εξοπλισμού. Για να γίνει διάσημη όμως η εταιρία Under Armour, βοήθησε και η προβολή της από το Hollywood.

Η αρχή έγινε το 1999, όταν η ομάδα Football της επικής ταινίας “Any Given Sunday” φόρεσε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη ρούχα Under Armour. 

Έκτοτε η Under Armour συστήθηκε για τα καλά στην Αμερική και το αθλητικό κοινό. Δεκάδες ταινίες και σειρές άρχισαν να χρησιμοποιούνε UA ρούχα στις παραγωγές τους. Μερικά παραδείγματα:

Warrior, Mean Girls 2, Battleship, Dodgeball, Fantastic Four, Hall Pass, No Strings Attached, Superbad, The Blind Side, Gridiron Gang, The Replacements, The Game Plan, The Other Guys, The Social Network, Bad Teacher, Expendables 3, The Gambler, 22 Jump Street, Takers, Million Dollar Arm, This is It, Captain America, Entourage, House of Cards, Batman V Superman, The Martian, Fast & The Furious, The Avengers και πολλές ακόμα. 

Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία για product placement της Under Armour με όλες τις ταινίες και ότι πολύ απλά την επιλέγουν λόγω εμφάνισης και τεχνολογίας του ρούχου!

Gallery

       

Η αγαπημένη αθλητική εταιρία του Hollywood, δεν άργησε να συστηθεί και στην Ευρώπη και να είναι η πλέον ανερχόμενη αθλητική εταιρία με πολλούς fan σε όλες τις μεγάλες χώρες όπως και την Ελλάδα.

Τώρα μπορείς να βρεις την Under Armour και στην πόλη μας! Η UA άνοιξε πριν λίγους μήνες Brand House στην Τσιμισκή 96! Ας νιώσουμε λοιπόν σαν Hollywood Stars…