Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ανακαλύπτουμε ξανά την Αμερική μέσα από το αυθεντικό αμερικάνικο BBQ! Κάθε Παρασκευή στα TGI Fridays στο Mediterranean Cosmos

Το BBQ platter  περιέχει τρία είδη κρέατος Beef Brisket, Pork Belly και Turkey, καπνισμένα για 12 ώρες σε ειδικό φούρνο, κομμένα εκείνη την ώρα σε λεπτές φέτες. Τα συνοδεύσαμε με 4 επικές sauce που αποτελούν παραλλαγές της κλασικής BBQ sauce, εμπνευσμένες από τις πιο εικονικές Πολιτείες της Αμερικής και σερβίρονται με coleslaw σαλάτα και τηγανητές πατάτες Fridays.

Για να επιτευχθεί τέλεια μύηση στην τέχνη του BBQ, ακολουθείται η πολύωρη αυθεντική διαδικασία. Τα κρέατα  μαρινάρονται 5 με 10 ώρες για να μαλακώσουν  και καρυκεύονται με σκόρδο, καστανή ζάχαρη, εκλεκτά μπαχαρικά και θυμάρι.  Στη συνέχεια ψήνονται αργά και μεθοδικά σε ειδικό φούρνο, αφήνοντάς τα να εμποτιστούν στα αρώματα του δρυ, που καίει εμποτισμένος με Jack Daniel’s®. Μετά από αυτή τη λεπτή διαδικασία, τα κρέατα βγαίνουν καπνισμένα φυσικά, αποκτώντας την χαρακτηριστική καπνιστή γεύση.

Για να ολοκληρωθεί σωστά η τελετουργία απόλαυσης, τα κρέατα συνοδευονται από 4 homemade bbq sauces. Οι κλασικοί, θα προτιμήσουν την  Pepper BBQ sauce που μοιάζει πολύ με την αυθεντική αλλά έχει πιο έντονο το καπνιστό  στοιχείο. Οι εναλλακτικοί θα ενθουσιαστούν με την White BBQ στην οποία η τομάτα έχει αντικατασταθεί με την μαγιονέζα κα η γεύση της έχει εμπλουτιστεί με τυρί Philadelphia και chives και τα ανήσυχα πνεύματα θα ικανοποιηθούν απόλυτα με τις Plum & Peach BBQ με το δαμάσκηνο και το ροδάκινο να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ποτέ το BBQ δεν ήταν τόσο νόστιμο  και ποτέ η Αμερική δεν ήταν τόσο κοντά.

Δηλώστε παρουσία εδώ:
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER