Ο Κωστής Ασικέλης με τη νέα ταινία μικρού μήκους After All καταθέτει το δικό του επίκαιρο κινηματογραφικό στίγμα, για την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρόκειται για μία ιστορία μυθοπλασίας που εστιάζει στον βασικό της ήρωα, στην ακραία ενστικτώδη στιγμή της ζωής του, που το μυαλό του αναζητά διέξοδο από τον φαύλο κύκλο που βιώνει. Η ιστορία κινηματογραφείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να παρατηρήσουμε την “ανοπαία ατραπό” της άχρωμης ζωής του πρωταγωνιστή.

Με αρκετή δόση φαντασίας ή και όχι…ο χαρακτήρας της ιστορίας, μας εγείρει ερωτήματα για το αν θα μπορούσε να είναι ένας από εμάς.

Η ταινία μικρού μήκους είναι εδώ διαθέσιμη στο youtube και θα την βρείτε εδώ:

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία / Μοντάζ: Κωστής Ασικέλης
Σενάριο: Κωστής Ασικέλης – Φαίδων Ταγαράκης
Cast: Φαίδων Ταγαράκης
Διεύθυνση Παραγωγής: Κωνσταντίνα Χαρίση
Μουσική: Terry Devine-King
Gimbal Operator: Θοδωρής Αδάμος
Make-up artist: Έφη Αραμπατζή
Διάρκεια: 14΄ 21΄΄

Ο Κωστής Ασικέλης​​ γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής. Έχει συνεργαστεί ως διευθυντής φωτογραφίας, μοντέρ και σκηνοθέτης, στην παραγωγή ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών εκπομπών, εταιρικών διαφημιστικών βίντεο. Στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους και βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Πάτρας. Η πρόσφατη δουλειά του το ντοκιμαντέρ “Ο Ξανθός Μάγος: Όταν το show τελειώσει” παρουσιάστηκε στο ​21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και σε κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας.