Παράσταση για παιδιά: «Κόκκινα αβγά το Πάσχα, κόκκινες και οι παπαρούνες ….σσσσς αρχίζει!»

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργανώνει την Μ.Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στις 18:00 μ.μ. μια παράσταση για τους μικρούς φίλους της πόλης, με θέμα την Άνοιξη και το Πάσχα.

«Κόκκινα παραμυθάκια, κόκκινα αυγά το Πάσχα, κόκκινες και παπαρούνες κόκκινη και φορεσιά. Παραμύθια, παραδόσεις, γευστικά μονοπάτια, χρωματισμένα όλα τους με χρώμα κόκκινο. Ελάτε να τα εξερευνήσουμε, να βρούμε τα κρυμμένα μυστικά τους…..σσσσσσσσς αρχίζει».

Μια υπέροχη διαδραστική παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών με την παραμυθού Ανθή Θάνου και τον μουσικό Αλέξανδρο Μακρή.

Η παράσταση, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ (Εθνικής Αμύνης 17, 4ος όροφος- Κέντρο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Σχετικά με τη ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ιδρύθηκε το 1921 με σκοπό την προστασία του παιδιού και της υγείας του και μέσω των παιδικών εξοχών και της παιδιατρικής της κλινικής πρόσφερε επί μισό αιώνα πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της Β.Ελλάδος. Σήμερα η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ λειτουργεί 2 παιδικούς σταθμούς σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, ενώ παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει κοινωνικό έργο.

Πληροφορίες παράστασης

Παράσταση για παιδιά «Κόκκινα αβγά το Πάσχα, κόκκινες και οι παπαρούνες ….σσσς αρχίζει!»

Πότε: Μ.Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, 18:00 μ.μ.

Χώρος: ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, Εθνικής Αμύνης 17 (4ος όροφος) – Κέντρο

Τηλ.: 2310270466