Ποιες γεύσεις από Ελλάδα θέλετε να συνεχίσουν να ταξιδεύουν με τις πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air;

Επισκεφθείτε το aegeanair.com, ψηφίστε και αναδείξτε τα 3 τοπικά ελληνικά προϊόντα που θα επιστρέψουν… για να μείνουν!

Το 2016, η AEGEAN και η Olympic Air ξεκίνησαν μία σειρά δράσεων με τον τίτλο «Όλη η Ελλάδα Κοντά», με στόχο τη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών που στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Για 12 μήνες όλα τα αεροσκάφη των δύο εταιρειών  πλημμύρισαν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Έτσι, από το Μάιο του 2016 μέχρι και τον Απρίλιο του 2017, 60 διαφορετικά παραδοσιακά τοπικά κεράσματα 50 Ελλήνων παραγωγών, ταξίδεψαν με τις πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN και εσωτερικού της Olympic Air και έφεραν όλη την Ελλάδα κοντά, με γεύσεις από όλη τη χώρα.

Η μαζική αποδοχή και ο ενθουσιασμός του κοινού, που αγκάλιασε την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή, ήταν η έμπνευση για την AEGEAN και την Olympic Air να προσφέρουν μόνιμα στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού τα δημοφιλέστερα  τοπικά προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Μέσα από έναν… γευστικό διαγωνισμό, η AEGEAN και η Olympic Air, προσκαλούν το κοινό μέχρι τις 26/7 να ψηφίσει/επιλέξει τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα της προτίμησής του και θα φροντίσουν να προσφέρουν τα 3 δημοφιλέστερα προϊόντα, σε όλες τις πτήσεις, σε όλο το δίκτυο.

Παράλληλα, 3 τυχεροί, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, μετά από κλήρωση θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air.

Επισκεφθείτε το http://bit.ly/2r56fZY ψηφίστε  τα προϊόντα που θέλετε να γευτείτε ξανά στις πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air και κερδίστε εισιτήρια για τους αγαπημένους σας προορισμούς!

 

Δείτε εδώ το video του διαγωνισμού: