Τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν πάντα την εποχή εκείνη όπου οι αγκαλιές είναι πιο ζεστές και δίνονται ευκολότερα σε πρόσωπα αγαπημένα ή ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Ένα απλό χαμόγελο, μία ζεστή κούπα από το αγαπημένο μας ρόφημα και ένα απρόσμενο δώρο είναι αρκετά για να δείξουν μια μικρή κίνηση καλοσύνης. Και κάπως έτσι, γίνεται η αρχή με τον έναν κύκλο φαύλο που δεν σταματάει!

Το να μοιραστούμε τη χαρά των εορτών είναι πραγματικά στο χέρι μας και τα Coffee Island αποτελούν τον πιο φιλόξενο και γιορτινό προορισμό για να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε στιγμές χαράς και καλοσύνης, συντροφιά με την Xmas Σοκολάτα Κανέλα – Μοσχοκάρυδο, που φέρνει φέτος τις γιορτές!

Πήγαμε στο πιο κοντινό Coffee Island, για ένα διάλειμμα από το γραφείο. Aυτό που αντικρίσαμε, πραγματικά δεν το περίμενε κανείς. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε και η συμβουλή των barista οι οποίοι μας πρότειναν πώς για περισσότερη Χριστουγεννιάτικη γεύση στην Xmas Σοκολάτα Κανέλα – Μοσχοκάρυδο καλό θα ήταν να προσθέταμε έξτρα κανέλα και σαντιγί! Φυσικά και δεν αρνηθήκαμε! Και πραγματικά, είχαν δίκαιο. Η Xmas Σοκολάτα Κανέλα – Μοσχοκάρυδο μύριζε Χριστούγεννα από την πρώτη, γουλιά! Φτιαγμένη με γιορτινή διάθεση και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, η αρωματική αυτή σοκολάτα, με κανέλα και μοσχοκάρυδο ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί εκείνο το μεσημέρι της Δευτέρας!

Τίποτα απ’ όλα αυτά, όμως, δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τα εορταστικά ποτήρια των Coffee Island. Απολαύσαμε την Xmas Σοκολάτα Κανέλα – Μοσχοκάρυδο στα γιορτινά ολόλευκα ποτήρια των Coffee Island τα οποία γράφουν Christmas Magic και μας προδιαθέτουν για όλα όσα ονειρευόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ