Σινεμά με κάθε τρόπο, φεστιβάλ με κάθε τρόπο. Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει online από της 5 έως της 15 Νοεμβρίου με ανεξάρτητο σινεμά από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ προσφέρει στους θεατές περισσότερες απο 170 ταινίες,  συμπεριλαμβάνοντας τις πιο πρόσφατες ελληνικές παραγωγές, συναρπαστικά αφιερώματα, καθώς και ανατρεπτικές ταινίες που θα ταξιδέψουν τους κινηματογραφόφιλους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Tο biscotto thessaloniki με αφορμή την διεξαγωγή του μεγαλύτερου κινηματογραφικού θεσμού της χώρας, συγκεντρώνει σε μια ειδικά αφιερωμένη κατηγορία για τους Σινεφίλ, τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, δημιουργώντας έναν πλήρη κινηματογραφικό οδηγό.

Τις πληροφορίες αυτές, μπορείτε να τις έχετε διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας ΕΔΩ καθώς το αφιέρωμα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.

Ανακαλύψτε, λοιπόν, το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και καλή προβολή!

Aπόλαυσε τη μαγεία του κινηματογράφου με τη Mastercard

Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει με cashless χαρακτήρα και σε περιμένει για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία!

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου online. Μπες  στο filmfestival.gr έως τις 14/11, χρησιμοποίησε τη Mastercard® κάρτα σου και διεκδίκησε προσκλήσεις για τις επόμενες online προβολές του Φεστιβάλ!

Όροι και προϋποθέσεις στο: http://bit.ly/MCTIFF2020

Το online 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης γίνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του προγράμματος ΕΣΠΑ του ΠΕΠ Κ. Μακεδονίας 2014-2020 και του προγράμματος MEDIA. Πολύτιμη είναι η στήριξη της ΕΡΤ, της COSMOTE TV Mεγάλου Xορηγού του Φεστιβάλ, της Alpha Bank χορηγού προσβασιμότητας, της Mastercard επίσημης κάρτας πληρωμών, της Aegean επίσημου αερομεταφορέα, και της Fischer χορηγού βραβείων κοινού. Στο τέλος της διοργάνωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία του 61ου ΦΚΘ. Καλές προβολές!

#TIFF61 #safeTIFF_first

@filmfestivalgr