Η κρέπα είναι ταυτισμένη με τη Θεσσαλονίκη και έχει πιστούς φίλους σε όλη την πόλη που την προτιμούν ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Παρακάτω ακολουθούν οκτώ καλές προτάσεις για κρέπα. Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη σημεία που μπορείτε να απολαύσετε κρέπες με αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς και αυτό σημαίνει ότι θα επανέλθουμε με ανανέωση στο συγκεκριμένο αφιέρωμα.

 

NAVARINO

Αν λαχταρήσεις κρέπα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πλατεία Ναυαρίνου. Αν δε φας κρέπα στο “NAVARINO”, έχεις σίγουρα ένα μεγάλο κενό. Εδώ η απόλαυση της κρέπας είναι εμπειρία και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Η ζύμη ακολουθεί την παραδοσιακή συνταγή της οικογενειακής επιχείρησης με αγνά υλικά και τυλίγει μέσα της επιλογές από μια τεράστια γκάμα ολόφρέσκων και ποιοτικών προϊόντων, είτε επιλέξετε αλμυρή είτε γλυκιά κρέπα. Θα βρείτε, μάλιστα, σε ειδική προσφορά κρέπα με ION Nucrema 1,50€.

*Που θα το βρεις: Δημητρίου Γούναρη 26, Πλατεία Ναυαρίνου


Dada’s House (*biscotto members spot / 20% έκπτωση για παρέα έως 8 άτομα)

Για κρέπες, λουκουμάδες, βάφλες και ποιοτικό καφέ ένας είναι ο προορισμός και θα τον βρείτε στο Mediterranean Cosmos. Το Dada’s House ήρθε για να κάνει τη βόλτα μας στο εμπορικό πιο γλυκιά.

*Που θα το βρεις: Mediterranean Cosmos


Twins (*biscotto members spot /20% έκπτωση για παρέα έως 8 άτομα)

Gourmet γεύσεις σε κρέπες αλμυρές και γλυκιές. Υπέροχοι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας αλλά και να σας προτείνουν οι ειδικοί του χώρου. Το όνομα είναι εμπνευσμένο μέσα απο την ίδια την οικογένεια αφού ο ιδιοκτήτης έχει μία δίδυμη αδερφή.

*Που θα το βρεις: Νικηφόρου Φωκά 4, Λευκός Πύργος


Gustoso

Κρέπα ολικής άλεσης, με ότι γέμιση επιθυμείτε.

*Που θα το βρεις: Παλαιών Πατρών Γερμανού 22, 2310 243717


Subito

Φανταστείτε πόσους συνδυασμούς μπορείτε να κάνετε με 60 υλικά για κρέπα!

*Που θα το βρειςΔελφών 145 & Π. Μελά 26, Εύοσμος


2ELVE

Κρέπα για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα.

*Που θα το βρεις: Τσιμισκή 31, Κέντρο & Μητροπόλεως 12 και Βενιζέλου, Κέντρο