Τώρα που δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε έξω, να συναντήσουμε φίλους, να πιούμε ποτάρες, με τον καναπέ να έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μας, έρχεται το netflix να μας κρατήσει με τις πολυάριθμες σειρές του την καλύτερη συντροφιά. Σειρές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις θα μετατρέψουν την παραμονή μας στο σπίτι στην απόλυτη διασκέδαση. Παρακάτω, διαλέξαμε έξι αγαπημένες μας σειρές που θα πρέπει οπωσδήποτε να τις βάλετε στο πρόγραμμά σας. Καλή θέαση!

Προτείνει η Λυδία Κοκκινά

Elite

Υπόθεση: Έπειτα από έναν σεισμό που κατέστρεψε το σχολείο τους, τρεις μαθητές της εργατικής τάξης κερδίζουν υποτροφία για το Las Encinas, ένα διεθνές ιδιωτικό σχολείο, στο οποίοι πηγαίνουν οι πιο πλούσιοι μαθητές. Η συνύπαρξη των τριών νέων μαθητών με τους υπόλοιπους θα αποδειχθεί δυναμίτης, με αποκορύφωμα την δολοφονία μίας μαθήτριας.


YOU S2

Υπόθεση: Ο Joe Goldberg (Penn Badgley), ο εμμονικός serial killer με την εμφάνιση του «καλού παιδιού» της διπλανής πόρτας, αναγκάζεται να φύγει από τη Νέα Υόρκη όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή του η πρώην του Candace (Ambyr Childers), την οποία θεωρούσε νεκρή. Έτσι, ξεκινάει μια νέα ζωή με διαφορετικό όνομα στο Λος Άντζελες, αλλά το παρελθόν τον ακολουθεί και το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να τον οδηγήσει να βάψει για άλλη μια φορά τα χέρια του με αίμα.


Toy Boy

Υπόθεση: Το «Toy Boy» είναι μία σειρά crime thriller που ακολουθεί τον στρίπερ Hugo Jesús Mosquera στην προσπάθειά του να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Hugo εκτίει ποινή 15 ετών για τον φόνο του συζύγου της ερωμένης του και, παρότι δεν θυμάται τίποτα από τη μοιραία νύχτα, ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα σκότωνε ποτέ κανέναν. Έχοντας ήδη 7 χρόνια πίσω του στη φυλακή, ο Hugo θα βγει σε αναμονή επαναληπτικής δίκης και θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει πως η πρώην ερωμένη του ήταν εκείνη που έστησε την καταδίκη του.


The Witcher

Υπόθεση: Βασισμένη στην ομώνυμη best-seller σειρά βιβλίων, η σειρά The Witcher είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν, όμως, το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.


I Am Not Okay With This

Υπόθεση: Η υπόθεση του σόου αφορά ένα έφηβο κορίτσι, την ‘Sydney’(Lillis), που παλεύει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητάς της στο σχολείο και στο σπίτι, προσπαθώντας να μάθει πιο πολλά για την οικογένειά της, για την ίδια αλλά και για τα υπερφυσικά χαρίσματα που ανέπτυξε πρόσφατα. Η κοπέλα αυτή είναι ένα ευφυές και καλοπροαίρετο παιδί με βιτριολικό χιούμορ. Αν και νομίζει ότι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, γρήγορα συνειδητοποιεί ότι οι δυνάμεις τής τηλεκίνησης και άλλες της δεξιότητες ίσως και να συνηγορούν για το αντίθετο.


La casa de papel: Part 4 (03/04/2020)

Υπόθεση: Καθώς το σχέδιο του Καθηγητή αρχίζει να καταρρέει, παίζονται ανθρώπινες ζωές κι οι ληστές πρέπει να απωθήσουν τους εχθρούς εντός κι εκτός της Τράπεζας της Ισπανίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ