Στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα σύνορα του φραγκομαχαλά και της παλιάς εβραϊκής συνοικίας, στο γραφικό και ήσυχο στενό της Πάικου, 15 χρόνια τώρα, σας φροντίζει από το πρωινό καφεδάκι μέχρι το τελευταίο ποτάκι.
Ανοιχτά κάθε μέρα, από το πρωί ως το επόμενο πρωί. Σας περιμένει για καφέ, φαγητό, κοκτέιλ και ποτό, παρέα πάντα με καλή μουσική.

Όλες τις εποχές, φροντίζει η φύση να γεμίζει την κουζίνα του. Προτεραιότητά είναι η ποιότητα του φαγητού. Επιλέγει προσεκτικά μικρούς παραγωγούς, ενώ εμπλουτίζει τον κατάλογο με αξιόλογες ελληνικές μπύρες, εξασφαλίζοντάς σας περισσότερες επιλογές για να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Ακόμα, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία στον καφέ και τα κοκτέιλ.

Ο χώρος προσεγμένος, με όμορφες εικόνες και ακούσματα. Όλες τις ώρες της ημέρας, παίζει καλή μουσική απ’ όποιο χώρο κι αν προέρχεται. Φίλοι μουσικοί παίζουν συχνά ζωντανά στο χώρο από παραδοσιακά, ρεμπέτικα μέχρι έθνικ, ροκ, πειραματικά ίσως και πανκ.

«Θυμόμαστε πάντα το πώς ξεκινήσαμε και διατηρούμε την τρέλα και το γκάζι που μας βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως γι’ αυτό επιμένουμε ακόμα να αποκαλούμε μεταξύ μας τις τέσσερις εποχές «καφενείο». Γιατί κρατάμε την αισθητική και την αυθεντικότητά μας. Γιατί κρατάμε όλα τα καλά που μάθαμε από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι.»

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Πάικου 2