Η Θεσσαλονίκη μας επιφύλασσε τρεις υπέροχες εκπλήξεις μέσα στο καλοκαίρι και εμείς τις έχουμε ήδη δοκιμάσει όλες. Είναι νέες, πολλά υποσχόμενες και ήδη έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Moldee

Μητροπολίτου Ιωσήφ 8 & Προξένου Κορομηλά

*Ανοίγει στις 18 Αυγούστου

Πρόκειται για πολυαναμενόμενη είσοδο και όχι άδικα. Με την υπογραφή του Βασίλη Μουρατίδη και του Σοφοκλή Μαραγκουδάκη, το Moldee φιλοδοξεί να αναδείξει μια άλλη πλευρά της ελληνικής κουζίνας που βασίζεται στην επιλεγμένη πρώτη ύλη, στη ουσιαστική δημιουργικότητα και στην προσιτή οικονομική προσέγγιση των τιμών του.

Εκτός από τις γεύσεις του μενού μας προτείνει και μία σειρά από cocktails που φέρουν την υπογραφή της ομάδας του Clumsies ολοκληρώνοντας την πρόταση ενός bar-restaurant, όπως μας συστήνεται. Και όλα αυτά σ’ έναν χώρο που η αισθητική και η διακόσμηση σε μαγνητίζει.

 

Michelangelo.skg

Ρήγα Φεραίου 162, Συκιές

Τι κάνει την πίτσα του να ξεχωρίζει;
-48ωρη ωρίμανση στο ζυμάρι, με αποτέλεσμα μια ζύμη νόστιμη, ανάλαφρη και ευκολόπεπτη
-Προσεκτικά διαλεγμένα ελληνικά και ιταλικά υλικά
-Εστιατορική προσέγγιση στις συνταγές και παρασκευές του
-Ξεφεύγει από τα στενά όρια του προχείρου φαγητού και στοχεύει σε ένα
αναβαθμισμένο pizza experience

Στο μενού του θα ανακαλύψεις ένα πλήθος επιλογών ανάμεσα σε starters, σαλάτες και φυσικά pasta και pizza. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την Pizza Vespa, μία πανδαισία χρωμάτων με κρέμα κολοκύθας, gorgonzola, κατσικίσιο κορμό, καπνιστή πανσέτα, nduja, ντοματίνια και ρόκα. See you there!

 

Cammarata

Γ. Παπανικολάου 152, Ρετζίκι

Το Cammarata ήρθε στις ζωές μας σαν αεράκι καλοκαιρινό και είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα μας! Ένα all day cafe – bar – restaurant, το οποίο βρίσκεται καθημερινά κοντά μας από το πρωί, με αρωματικό καφέ και υπέροχο brunch κατάλογο για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Όσο βραδιάζει η μπάρα «γεμίζει» με ευφάνταστα cocktails για όλα τα γούστα.