Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Ο Νοέμβρης έχει μπει και βαδίζουμε σιγά σιγά προς τις γιορτινές μέρες. Τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να πουλούν Χριστουγεννιάτικα, μερικοί έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους, ενώ και οι συνδρομητικές πλατφόρμες έχουν αρχίσει να γεμίζουν με χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε 4 χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Disney +, που είναι ιδανικές για όποιον θέλει να αρχίσει να νιώθει λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα και… πάλι;!

Τα Χριστούγεννα της Ροουίνα, ενός κοριτσιού χωρισμένων γωνιών, είναι ανιαρά. Γι’ αυτό και εύχεται στον Άγιο Βασίλη της γειτονιάς της να αρχίσουν και πάλι από την αρχή. Και κάπως έτσι βρίσκεται να ζει απροσδόκητα την ημέρα των Χριστουγέννων ξανά και ξανά. Σε αυτή τη μαγική Χριστουγεννιάτικη ταινία η Ροουίνα πρέπει να μάθει να αγαπά τη σύγχρονη μικτή οικογένειά της, όπως είναι, προκειμένου να ξεφύγει από αυτόν τον αέναο κύκλο στον οποίο βρέθηκε.

12 Ραντεβού τα Χριστούγεννα

Μια νεαρή γυναίκα ζει ξανά και ξανά το ίδιο πρώτο ραντεβού που βγήκε την παραμονή των Χριστουγέννων, μέχρι να μάθει να ανοίγει τον κόσμο της σε νέα πράγματα και να σταματήσει να ζει στο παρελθόν. Βγαίνει ραντεβού για να ξεπεράσει τον πρώην φίλο της. Ο συνοδός της, ο όμορφος Μαίλς, θα μπορούσε να είναι ο άντρας των ονείρων της, αλλά η Κέιτ δεν βλέπει την γοητεία του.

Όχι Ύπνος μέχρι τα Χριστούγεννα

Οι απροσδόκητες διακοπές για δύο άυπνους άγνωστους που υποφέρουν από την εξάντληση. Η Λίζι και ο Μπίλι ανακαλύπτουν ότι μπορούν να αποκοιμηθούν μόνο όταν είναι δίπλα ο ένας στον άλλο. Αυτό που μοιάζει με μία περίεργη σύμπτωση μπορεί να είναι πιο σημαντικό απ’ ό,τι θα ήθελαν να παραδεχτούν.

 

Οι Αγιοβασίληδες μου

Μετά από τρεις δεκαετίες ο Σκοτ Κάλβιν σκέφτεται να αποσυρθεί από τη δουλειά του Άγιου Βασίλη.

Πηγή: athensmagazine.gr