Η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition ανοίγει για δεύτερη χρονιά τις πύλες της!

Ο ενθουσιασμός των εκθετών και το έντονο ενδιαφέρον εμπόρων και κοινού αποτέλεσε την αφετηρία για τη θέσπιση του θεσμού. Η Θεσσαλονίκη εδραιώνεται ως η οικοδέσποινα του σημαντικότερου γεγονότος προώθησης εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, μελιού, προϊόντων delicatessen, αρωματικών βοτάνων, αρτυμάτων και φυσικών προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

*Παρασκευή 5 Μαΐου στις 16.00-17.00 & 17.30-18.30
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί τις ‘Γλυκές Αλχημείες’ στη Θεσσαλονίκη για δύο ωριαία sessions στη Gourmet Exhibition 2017 στο Lab’attoir.
Για τη συμμετοχή σας στείλτε email στο [email protected] με θέμα ‘Στέλιος Παρλιάρος’

info
5,6 & 7 Μαϊου
Lab’attoir, 26ης Οκτωβρίου 35
Facebook event: https://www.facebook.com/events/426794161002082/

από έως
Αφιερώματα - Θέματα