Οι συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Μαΐου2012 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου παρουσιάζει τη δουλειά του στις δυο κλασικές κωμωδίες του Αριστοφάνη «Αχαρνής» και «Πλούτος».
Η μουσική και τα τραγούδια από τα δύο έργα παρουσιάζονται σε μορφή συναυλίας από τον ίδιο τον Διονύση Σαββόπουλο και δεκαέξι μουσικούς και τραγουδιστές. Στη συναυλία συμμετέχει και η Χορωδία των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.
Στο δεύτερο μέρος τής συναυλίας θα ακουστούν γνωστά τραγούδια τού Διονύση Σαββόπουλου από το Φορτηγό, το Περιβόλι Του Τρελού, το Βρώμικο Ψωμί, τα Δέκα Χρόνια Κομμάτια, τη Ρεζέρβα, τα Τραπεζάκια Έξω και τον Χρονοποιό.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη 2012» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.
Τα συνολικά έσοδα τής παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Yποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, με σκοπό την παροχή μερικών ή ολικών απαλλαγών από δίδακτρα σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.

* Μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο θα εμφανιστούν οι ερμηνευτές: Ρωξάνη Γαρεφαλάκη, Άσπα Θεοφίλου, Βασιλική Καρακώστα, Άλκης Κωνσταντόπουλος, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Μυλωνάς.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
3 & 4 Μαΐου 2012
21:00μ.μ.

Προπώληση: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τηλ. 2310895938-939
Εκδοτήρια Πλατείας Αριστοτέλουςτηλ. 2310229645
στην ιστοσελίδα του Μ. Μ. Θ. www.tch.gr/

Ζώνη Τιμές εισιτηρίων
Διακεκριμένη 40 €
Α’ Ζώνη 35 €
Β’ Ζώνη 30 €
Γ’ Ζώνη 25 €
Δ’ Ζώνη 15 €