Η biscotto members card συνεργάζεται με τα ψητοπωλεία Λάδι και Ρίγανη!

Απολαύστε το γεύμα σας σε έναν χώρο που συνδυάζει την μοντέρνα αισθητική και την παράδοση, προσφέροντας τις αγαπημένες ελληνικές γεύσεις με μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα. Φιλοσοφία του ψητοπωλείου είναι να προσφέρει στους πελάτες φρέσκα και υγιεινά πιάτα σε συνδυασμό με τα αρώματα της Μεσογείου.

Πέρα από τα περίφημα σουβλάκια και τον γύρο που σερβίρονται σε μερίδα ή τυλιγμένα σε αλάδωτη χειροποίητη πίτα, αξίζει να δοκιμάσετε το

πεντανόστιμο κεμπάπ που συγκινεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την επιλογή σας με πατάτες αλλά και – γιατί όχι – μια σαλάτα που θα ολοκληρώσει το γεύμα σας. Στο Λάδι και Ρίγανη ξέρουν πως θα φροντίσουν ώστε η απόλαυση να μείνει αξέχαστη και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα σας κάνει να ξαναδοκιμάσετε.

Φιλοσοφία του ψητοπωλείου είναι να προσφέρει στους πελάτες φρέσκα και υγιεινά πιάτα σε συνδυασμό με τα αρώματα της Μεσογείου.
Πέρα από τα περίφημα σουβλάκια και τον γύρο που σερβίρονται σε μερίδα ή τυλιγμένα σε αλάδωτη χειροποίητη πίτα, αξίζει να δοκιμάσετε το πεντανόστιμο κεμπάπ που συγκινεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το δικό μας συμπέρασμα, μια φορά, είναι το εξής. Στο «Λάδι και Ρίγανη» κάθε στιγμή έχει τις καλύτερες γεύσεις και τις καλύτερες τιμές. Δοκιμάστε…

 

Λάδι και Ρίγανη
1. Ικτίνου 3
Τ: 2310282500

2. Mediterranean Cosmos
Τ: 2310489049

3. Mega Outlet
T: 2310028601

4. Αριστοτέλους 20 & Ερμού 51
Τ: 2310223333

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%