Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Τα 1450 Hellenic Exceptional Herbs στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η εταιρεία «1450 Hellenic Exceptional Herbs» δραστηριοποιείται στον τομέα της καλλιέργειας και της εμπορίας αρωματικών φυτών, με κύριο σκοπό της την ανάδειξη της κορυφαίας ποιότητας των αρωματικών φυτών της ελληνικής γης.

Το εγχείρημα τους έλαβε χώρα στην ηπειρωτική Ελλάδα, στον ορεινό όγκο του Γράμμου και συγκεκριμένα στον ορεινό οικισμό της Κοτύλης του Νομού Καστοριάς, ο οποίος βρίσκεται σε υψόμετρο 1.450 μέτρων, όπου καλλιεργούν με σεβασμό στη φύση το τσάι του βουνού (Sideritis). Οι καλλιέργειες περιστοιχίζονται από δάση ελάτης, πεύκου, οξιάς, κέδρων και φυσικές πηγές νερού σε υψόμετρο 1.300 μέτρων μέχρι και 1.520 μέτρων.

Η αφορμή για την δημιουργία της «1450 Hellenic Exceptional Herbs» ήταν η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της καταγωγής για το τσάι του βουνού, θέλοντας να καλλιεργηθεί εκεί που πραγματικά κατάγεται, από το «βουνό». Για αυτόν τον λόγο η εταιρεία τους έλαβε το όνομα της από το υψόμετρο της περιοχής.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Ελληνικό τσάι του βουνού