Όλοι έχουμε ελεύθερο χρόνο, κι αυτό είναι υγιές, αφού σύμφωνα με πολλές μελέτες το να εξουθενώνουμε τον εγκέφαλο μας χωρίς διάλειμμα από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και χωρίς λίγο χρόνο ανεμελιάς στην καθημερινότητα μάς οδηγεί σε ποικίλα προβλήματα, τα οποία συχνά δεν μπορούμε να τα λύσουμε εύκολα. Εμείς είμαστε υπέρ της υγείας του νου και γι’ αυτό έχουμε έτοιμη λίστα με 10 sites για να σκοτώσετε χωρίς τύψεις τον χρόνο σας.

Bored Panda

Από τα πιο αγαπημένα, τα πιο δημοφιλή, γενικά τα πιο υπέροχα sites. Αυτοχαρακτηρίζεται ως site με ελαφρύ κι ευχάριστο περιεχόμενο, και πράγματι έτσι είναι, αφού η θεματολογία του κινείται ανάμεσα σε αστεία του Hollywood, ζωάκια και τύπους που δοκιμάζουν μυστήριες φάρσες.

I Can Has Ceezburger?

Η πιο true περίπτωση με γατοmemes που σε κάνουν να γελάς πριν καλά – καλά διαβάσεις την ανορθόγραφη λεζάντα.

Sad and Useless

Από τα πιο καμένα χιουμοριστικά sites για όλα τα γούστα χιούμορ και πραγματικά καθόλου μα καθόλου λυπηρό. Ούτε άχρηστο.

This Is Why I’m Broke

Μπορείς να περάσεις ώρες ατελείωτες χαζεύοντας άχρηστα πράγματα που δεν σου χρειάζονται πουθενά. Ωπ, συγγνώμη μήπως βρήκα κάτι πολύ χρήσιμο για τον εαυτό μου, ένα άγαλμα ForeverAlone;

Timelapse

Μια συνεργασία του Time και της Google οδήγησε σε αυτό το πρωτότυπο site, όπου το time-lapse παίζει με τα δάση του Αμαζονίου, το Ντουμπάϊ, το Λας Βέγκας και συλλέγει στιγμιότυπα από τρεις δεκαετίες.

Is It Normal

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν κάτι συμβαίνει μόνο σε σένα ή είναι φυσιολογικό και συμβαίνει και σε άλλους; Ε αυτό είναι το site που θα σε εκθέσει ανώνυμα στον κόσμο και θα λάβεις τις ανάλογες απαντήσεις, αλλά θα διαβάσεις και εκατοντάδες άλλα θέματα, μαζί με τις απαντήσεις που έλαβαν. Αν δεν χαλαρώσει το μυαλό σου με αυτό, τότε με τι;

Cracked

Από τα πιο εθιστικά sites, μιας που καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεματολογίας, από ταινίες και TV, μέχρι internet και περίεργα που συμβαίνουν στον κόσμο.

Mental Floss

Η εγκυκλοπαίδεια των Πάντων σού δίνει άπειρες γνώσεις γύρω από θέματα για τα οποία δεν αναρωτήθηκες ποτέ. Σου δίνει τόση άχρηστη πληροφορία που σίγουρα το μυαλό σου έχει πάρει μια γερή δόση break.

FailBlog

Τα λόγια είναι περιττά για ένα από τα διασημότερα αστεία sites στην ιστορία του internet. Όλη η χασούρα και χαζομάρα του κόσμου με το πάτημα ενός κουμπιού.

BuzzFeed

O βασιλιάς των digital media του είδους, γνωστό για τα κουίζ του, τα listicles και την ταχεία εξάπλωση του σε πάσης φύσεως θέματα, από popculture μέχρι πολιτικά, με τα πλοκάμια του να απλώνονται και σε άλλες fancy κατηγορίες (βλ. Tasty).

Πηγή: themillennials.gr